Woonverzekering Staphorst Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €4,60 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering voor bewoners van Staphorst. Jouw woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle landelijke maatschappijen zoals Ditzo en Zelf die schade veroorzaakt door vandalisme, inbraak, brand, storm vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Staphorst juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, storm, diefstal, vandalisme, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle eigendommen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als frituurpan of fietsen? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Staphorst? Begin direct met meteen de vergelijkingstool. Vaak gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zitten doorgaans de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, huisdierenverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz en Reaal bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Sint Maarten verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-staphorst


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Staphorst? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn verzekerd. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als schade door storm en schroeischade. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Roken in huis of een omgevallen lamp? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blusschade. Schade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Staphorst kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of een cilinder afbreken, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en gestolen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een kapotte wasmachine en Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn vochtplekken op de buur. In de regel worden dergelijke kosten verzekerd via de opstal/inboedelverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn gesneuvelde ruiten. Vaak betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €360.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Staphorst
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Staphorst probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als studio). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Staphorst

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt de woonverzekering in Staphorst nog persoonlijker maken met extra nuttige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Ravenswoud afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze nieuwe dekkingverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Een Macbook laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Overijssel). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een smartphone of jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Staphorst

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Denk dan aan een barst in het scherm + kosten van een arts. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag van €1.350.000 tot €4.450.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 p/maand. Ga verder naar Nederlanden van Nu.

Rechtsbijstandverzekering Staphorst
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Je moet dan denken aan conflict met een webshop en erfafscheidingen e.d.. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Jij hebt de keuze uit verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschillen binnen de familie)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €24,35 t/m €24,70 p/maand in juli 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Staphorst op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?