Woonverzekering Oosterleek Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €5,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw woning in Oosterleek. Een woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende bedrijven als Aegon en Reaal die schade door bijvoorbeeld bliksem, storm, brand, inbraak afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oosterleek juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. storm, water, inbraak, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een defecte computer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die die daadwerkelijk “vast” zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals kachelsverwarmingsapparatuur en kampeeruitrusting? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Oosterleek? Gebruik hiervoor vandaag nog de vergelijkingstool. Meestal doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als BLG wonen + Univé verkopen deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Norg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Grip op de kosten

woonverzekering-oosterleek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Drechterland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een tweede woning zijn gedekt. Op die manier zorg je voor lagere kosten als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheken stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als waterschade en roet. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of keukenbrand? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Oosterleek kan iedereen gebeuren. De Flippermethode of openbreken openslaande deur, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade vanwege een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en gestolen spullen handel je af via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een overstroming / een kapotte kit voeg. Het gevolg kan zijn een kapotte vloer. In de regel wordt dit afgedekt door de inboedel/opstalverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een fikse storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een lek dag. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot wel €435.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Oosterleek
Snel een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Op deze pagina bekijk je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Oosterleek zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaande woning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Oosterleek

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Tip: je kunt de woonverzekering in Oosterleek nog persoonlijker maken met een paar handige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot je aanvullende specificaties (of check details over woonverzekering Meppen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in dat geval de moeite. Deze extra moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: zaken als een aquarium of iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het betreft hier eigendommen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een navigatieapparaat en een verrekijker. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Oosterleek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: materiële schade en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte telefoon of kosten voor medicatie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze producten bieden een dekking vanaf zo’n €1.400.000 tot ruim €4.850.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,35 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering Oosterleek
Het product rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan conflict met een webshop en conflict bij het bouwen van een huis. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat iemand jou helpt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn grofweg 4 pakketten.

 • Consumentenzaken (bijv. erfenis)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeer (denk aan conflict over verzekering)

De maandelijkse premies variëren significant (vanaf €32,25 tot wel €33,95 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Oosterleek op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering