Woonverzekering Meppen Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €9,90 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Via deze website tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Meppen. Zo’n woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle bekende verzekeraars zoals HEMA en OHRA die schade veroorzaakt door water, vandalisme, inbraak, bliksem afdekken.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Meppen juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, diefstal, storm, water, vandalisme. Je moet dan denken aan bijv. schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle zaken die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als horloges en kinderwagen? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Meppen? Begin direct met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak werkt dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen geven de voorkeur aan een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel neemt men hierbij ook gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering, doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand. Verzekeringsbedrijven als Allsecur of Klaverblad werken met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Luxwoude verzekeringspakket.

Betaalbaar

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-meppen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Coevorden? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als storm of smeltschade. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

In huis roken of een defect strijkapparaat? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld blikseminslag. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Meppen kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade ten gevolge van diefstal / inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan de woningloopt middels de opstal, en ontvreemde eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater en Een defecte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is behang dat vervangen moet worden. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn scheuren in het metselwerk. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €630.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Meppen
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct de woning in Meppen probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Meppen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Meppen nog persoonlijker maken met verschillende interessante aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand lees je aanvullende adviezen (ook interessant: woonverzekering Klundert afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke verzekering staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: een mooie spiegel en iPhones tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Tevens is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Onder andere een e-reader of een kinderwagen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls beschik je al over een telefoonverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Meppen

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Denk dan aan een kapotte vaas en ook ziekenhuisverblijf. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.000.000 oplopend tot €2.800.000. In de regel betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module heb je al vanaf €3,55 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Bovag pakket.

Rechtsbijstandverzekering Meppen
De module rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een reisbureau of de hypotheek. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je support krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over erkenning van kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer-module (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf circa €25,40 tot €37,25 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Meppen vergelijken? Vind de goedkoopste pakketverzekering