Woonverzekering Grootebroek Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €6,75 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de verzekeringsvergelijker vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Grootebroek. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier alle grote partijen als bijv. De Goudse en Polis Direct die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, bliksem afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Grootebroek april 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, vandalisme, storm, inbraak, diefstal. Je moet dan denken aan bijv. een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als potten en tassen? We onderscheiden drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Grootebroek? Begin direct met à la minute’de woonverzekeringstool. Meer en meer doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker kan je dit combineren met motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeraars als DAK + Zelf bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Geldermalsen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-grootebroek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Stede Broec? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door water, storm, brand en andere oorzaken. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Daardoor wordt je financieel ondersteund als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schade als stormschade en omvallen van bomen. Via een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een defecte magnetron? Brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schade door ontploffing. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Grootebroek kan zomaar gebeuren. De Roemeense methode of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: braakschade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag / een lek waterbed. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In de regel wordt dit afgedekt middels de opstal/inboedelverzekering. Download de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Af en toe hebben we te maken met een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Denk maar aan een kapotte gevel. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een hoger eigen risico die oploopt tot €540.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Grootebroek
Meteen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker meteen het huis in Grootebroek eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als glasverzekering
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld grachtenpand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Grootebroek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Grootebroek aanvullen met diverse nuttige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder spot jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Drouwen afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze unieke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Tip: aquaria, spiegels en smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schade die jezelf veroorzaakt. Wel is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan filmapparatuur en viool. Pas op voor oververzekeren: misschien heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Grootebroek

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan kapotte apparatuur en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf €1.500.000 tot wel €3.300.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,15 (per maand). Check ook Aon Direct.

Rechtsbijstandverzekering Grootebroek
De module rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan geschil met school van de kinderen & geschil met een verzekeraar. Dan is het belangrijk dat je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Er bestaan verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Inkomen & Werk (bijv. ontslag)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf zo’n €32,35 oplopend tot €30,20 p/maand in april 2024). Het bedrag hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Grootebroek afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering