Woonverzekering Drouwen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €9,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Drouwen. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Bekijk en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als Allsecur en Independer die schade zoals water, brand, vandalisme, inbraak afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Drouwen juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Schade die wordt gedekt is onder andere brand, inbraak, storm, vandalisme, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met zaken als vloerbedekking of geyser/boiler? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Drouwen? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel gezinnen gaan voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In het verzekeringspakket zie je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel zijn er mogelijkheden voor reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Europeesche of OHRA hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Den Dungen verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-drouwen


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Borger-Odoorn? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade voortkomend uit brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn gedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers stellen zo’n polis verplicht. Via een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en rook. Bij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een te hoog gestookte haard of een oververhitte elektrische deken? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Drouwen kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade n.a.v. diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen loopt met de opstalverzekering, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag of een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van een kapotte wasmachine. Doorgaans worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Een enkele keer ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. scheuren in de muur. Meestal resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €560.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Drouwen
Meteen een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Onderstaand stuit je op meer informatie. Verzeker vandaag nog de woning in Drouwen gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als buitenshuisverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(dit kan zijn grachtenpand). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle polissen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Drouwen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt de woonverzekering in Drouwen nog persoonlijker maken met diverse handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop bekijk je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Boesingheliede afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval geen gek idee. Deze unieke verzekering is er bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en iPads tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over het tapijt van de buur vrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Drenthe). We spreken hier van bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een navigatieapparaat en jouw golfspullen. Let op oververzekering: wellicht heb je al een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Drouwen

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schades van producten en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn een onbruikbare bank of smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking vanaf €1.400.000 tot wel €3.300.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,50 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Drouwen
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan medische fout of conflict met een automobilist. Dan is het belangrijk dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit enkele opties.

 • Consument (bijv. medische fout)
 • Inkomen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (beginnend bij €30,65 tot wel €27,75 p/maand in juli 2024). Het tarief wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Drouwen afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering