Woonverzekering Boesingheliede Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,75 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Via onze vergelijker ontdek je de goedkoopste of beste woonverzekering voor jouw huis in Boesingheliede. De woonverzekering is een verzekeringspakket met de opstal- en een inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle grote verzekeraars als bijv. EAG Assuradeuren en ZLM die schade door o.a. bliksem, vandalisme, storm, water vergoeden.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Boesingheliede juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Wat voor schade? Nou bijv. storm, water, inbraak, vandalisme, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. De definitie van inboedel is alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als boeken en truien? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Boesingheliede? Begin direct met vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In de regel werkt dit tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer gezinnen combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel kan je dit combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Allsecur of Verzekeruzelf.nl bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Beneden-Leeuwen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-boesingheliede


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Haarlemmermeer? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. De opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een tweede woning zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en schade door regen. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een gevallen strijkbout? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw eigendommen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak

Een diefstal in Boesingheliede kan ook bij jou thuis gebeuren. Flipperen of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan de woningwordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Storm of een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare vriezer. In de regel wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Denk maar aan missende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €480.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Boesingheliede
Gemakkelijk een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Boesingheliede gemakkelijk online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die matchen met jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Boesingheliede

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Boesingheliede completer maken met een paar handige aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina spot jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Zwolle afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe dekkingbetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Vergeet niet: spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Heb je een huurwoning? Lees de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dus ook schade die jezelf veroorzaakt. Vanzelfsprekend wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw kind fietst tegen een auto aan
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een filmcamera of sieraden. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb jij ook een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Boesingheliede

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een barst in het scherm of smartengeld. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Handig: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules vergoeden bedragen beginnend bij €900.000 tot €3.150.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,15 p/maand. Ga verder naar ZLM dekking.

Rechtsbijstandverzekering Boesingheliede
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij pensioenuitkering of conflict met een autodealer. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt geholpen zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende opties.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Inkomen (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies lopen sterk uiteen (beginnend bij €24,40 tot en met €37,85 p/maand in juli 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Boesingheliede afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?