Woonverzekering Middelaar Een opstal- en/of inboedelverzekering vanaf €7,55 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan ben je blij dat je verzekerd bent. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering voor jouw woning in Middelaar. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk meteen alle bekende verzekeraars zoals Ditzo en Klaverblad die schade als gevolg van bliksem, vandalisme, water, storm vergoeden.

 • De beste verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Middelaar juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld vandalisme, diefstal, water, storm, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als dranken en iPad? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Middelaar? Start direct de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens kiezen voor een handig verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je doorgaans de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel zijn er mogelijkheden voor rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en REAAL Verzekeringen faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Maartensdijk verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Centrale klantenservice

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-middelaar


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Mook en Middelaar? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn gedekt. Op die manier kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. De meeste hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of een kapotte föhn? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld smeltschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een diefstal in Middelaar kan ook jou gebeuren. De Flippermethode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade door inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstal, en gestolen kostbaarheden worden betaald via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Omhoogkomend rioolwater of Een lekkende vaatwasser. Het gevolg kan zijn een opbollende vloer. Normaal gesproken worden dergelijke kosten vergoed middels de opstal/inboedelverzekering. Check jouw actuele polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Maar zelden ondervinden we een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapotte goot. Vaak is het schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot wel €445.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Middelaar
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw woning? Onderstaand bekijk je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Middelaar moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het certificaat politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Middelaar

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Tip: men mag deze woonverzekering in Middelaar complementeren met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij handige specificaties (of check details over woonverzekering Kolderwolde afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen aan te raden. Deze extra moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: spiegels en tablets tellen niet mee. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Je moet dan denken aan filmapparatuur en gitaar. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Middelaar

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Onder andere een vlek in de vloer en ook kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: deze polis verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een dekking beginnend bij €1.250.000 tot €2.750.000. Doorgaans geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,60 per maand. Bekijk ook EAG Assuradeuren pakket.

Rechtsbijstandverzekering Middelaar
De polis rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict over erfenis & geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het prettig dat je support krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf €34,15 t/m €35,30 p/maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Middelaar op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering