Woonverzekering Kolderwolde Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €6,95 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Kolderwolde. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus in een keer jouw woning en inboedel. Huur je? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Check en vergelijk hier alle grote partijen zoals De Goudse en Independer die schade zoals bliksem, vandalisme, inbraak, water afdekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Kolderwolde mei 2024

Via een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, diefstal, brand, vandalisme, inbraak. Je kunt dan denken aan een stukke televisie. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij bent toch ook gehecht aan kostbaarheden als dranken en jacks? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kolderwolde? Start vandaag nog onze vergelijker! In veel gevallen gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als De Goudse en InShared werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Jislum verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-kolderwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in De Friese Meren? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit inbraak, brand of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een vakantiewoning zijn afgedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Aan de hand van een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet voor hoge kosten te staan bij schade als aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. Bij een all-risk verzekering is bijna alles afgedekt, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of spelen met vuur? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kostenposten zijn niet mals. Met een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw bezittingen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Kolderwolde kan ook bij jou thuis gebeuren. Insluipen of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. een inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan de woninggaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen regel je via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Indirecte neerslag of een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. Normaliter wordt deze schade gedekt middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Af en toe hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het kan resulteren in forse schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Meestal resulteert het in schade aan het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €540.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Kolderwolde
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Onderstaand ontdek je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog het huis in Kolderwolde eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als flat). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Kolderwolde

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt de woonverzekering in Kolderwolde nog persoonlijker maken met een aantal nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Onderstaand bekijk jij handige tips (of klik door naar: woonverzekering Heerlen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke polis verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Belangrijk: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een vaas laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je complementeren met een buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn je aankopen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het betreft hier attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een e-reader & een rollator. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kolderwolde

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Onder andere behang dat moet worden vervangen en ook medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.500.000 tot €2.700.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,25 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Avéro Achmea pakket.

Rechtsbijstandverzekering Kolderwolde
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Je moet dan denken aan geschil over ouderlijk gezag & conflicten over huur. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met werkgever)
 • Module Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (startend vanaf €26,40 oplopend tot €34,20 p/maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door de gekozen dekking, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Kolderwolde afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering