Woonverzekering Jislum Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €7,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Via onze vergelijker stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Jislum. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders als bijv. BLG wonen en Nationale Nederlanden die schade zoals water, bliksem, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Jislum juni 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Schade die wordt gedekt is o.a. vandalisme, brand, storm, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als tafelbestek en weegschaal? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Jislum? Open à la minute’onze vergelijker! In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een goedkoop verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Aanbieders als EAG Assuradeuren en Independer bieden de optie tot deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hooge Zwaluwe verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-jislum


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Ferwerderadiel? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door hagelschade en olie. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of gaslekken? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Jislum kan ook jou overkomen. Flipperen of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De kostenpost vanwege inbraak dek je af met een woonverzekering: braakschade aan jouw huis regel je d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekkend dag of Een lekkende vaatwasser. Een mogelijke schadepost is een ondergelopen kelder. Gewoonlijk wordt dit afgedekt door de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de polisvoorwaarden en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Vaak resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €620.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Jislum
Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hierna stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Jislum moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Markeer jouw type woning (bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die rijmen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Jislum

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Onze adviseur: jij mag jouw woonverzekering in Jislum aanvullen met diverse interessante aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder lees je praktische details (of bezoek info over woonverzekering Haarle afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze nieuwe polis is er bij gebroken glas. Advies: spiegels en iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze module dekt een breed scale aan schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs betaalt de verzekeraar alleen als het hier een ongelukje betreft. Denk aan:

 • U laat iets waardevols vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over het tapijt van een vriend

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Hier gaat het bijv. om een smartphone en drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Jislum

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto en ook ziekenhuiskosten. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.450.000 tot zo’n €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Lancyr.

Rechtsbijstandverzekering Jislum
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over arbeidsvoorwaarden of verkeersongeluk. Hierbij is het prettig dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict over erfenis)
 • Inkomen (bijv. studiefinanciering)
 • Module Wonen (bijv. de hypotheek)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf zo’n €35,25 tot en met €31,15 p/maand in juni 2024). De prijs vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Jislum vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering