Woonverzekering Eethen Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €5,30 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jouw bezit is je heel wat waard. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Dankzij de vergelijkingstool tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Eethen. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke maatschappijen als bijv. Bruns ten Brink en Interpolis die schade veroorzaakt door inbraak, brand, vandalisme, storm verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Eethen juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, storm, vandalisme, brand. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Eigendommen die aan het huis vastzitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op inboedel zoals mixer en sofa? In de regel kan je kiezen uit een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Eethen? Open à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Verzekeringsbedrijven als Generali + Verzekeruzelf.nl werken met deze pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Doorwerth verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Uitstekende online service

Eén factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-eethen


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Aalburg? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een schuurtje zijn inclusief. Op die manier zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kostenposten veroorzaakt door blikseminslag en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Schade van jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Eethen kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot of een lek waterbed. Je kunt last krijgen van een onbruikbare droger. Normaliter wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade aan jouw huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte dakpannen. Doorgaans is het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €620.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Eethen
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw eisen? Hieronder vind je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Eethen eenvoudig online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Eethen

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Eethen nog persoonlijker maken met verschillende belangrijke aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna spot je praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Broek in Waterland afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke modulebetaalt uit in het geval je van schade aan de glazen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Lees de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas rode wijn over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Noord-Brabant). Voorbeelden hiervan zijn attributen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een e-reader & gitaar. Pas op voor oververzekeren: wellicht beschik je al over een ipad-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Eethen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Dit betreft schade aan eigendommen en schade aan personen. Onder andere een kapotte laptop & geneesmiddelen. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar is toch wel aan te raden. Polissen bieden een dekking van €1.350.000 tot wel €4.200.000. Doorgaans hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Zo’n verzekering heb je al vanaf €4,00 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Verzekeruzelf.nl.

Rechtsbijstandverzekering Eethen
De module rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met bedrijven en geluidsoverlast. In dat geval wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan verschillende modules.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. sociale wetgeving)
 • Woonconflicten (bijv. conflicten over huur)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies per maand lopen sterk uiteen (beginnend bij €27,70 t/m €27,45 per maand in juni 2024). Het tarief wordt gebaseerd op het type verzekering, het geldbedrag dat je verzekert, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Eethen op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering