Woonverzekering Slappeterp Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,10 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Uiteraard, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina achterhaal je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Slappeterp. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Bekijk en vergelijk hier alle bekende aanbieders waaronder ANWB en London Verzekeringen die schade als gevolg van water, brand, storm, vandalisme verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Slappeterp april 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door onder andere brand, water, storm, diefstal, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan keukenapparatuur. De definitie van inboedel is alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die aan het huis vastzitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als vloerbedekking en matrassen? Bij veel verzekeraars kies je uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Slappeterp? Gebruik hiervoor meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket vind je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bruns ten Brink + ZLM bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Schiedam verzekeringspakket.

Voordelig

Lucrative pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-slappeterp


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Menameradiel? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een vakantiewoning zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring en roet. Bij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Brand kan iedereen overkomen. De kosten zijn al snel erg hoog. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Schade van jouw spullen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Slappeterp kan iedereen gebeuren. Insluipen of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade naar aanleiding van inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade na inbraak aan de woninghandel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent handel je af via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is laminaat dat moet worden vervangen. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed door de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Af en toe ondergaan wij een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan schade aan het dak. Vaak betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een hoog eigen risico tot om en nabij de €435.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Slappeterp
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand bekijk je bruikbare info. Verzeker vandaag nog de woning in Slappeterp zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. woonboerderij). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Slappeterp

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Slappeterp aanvullen met additionele praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Papenhoven afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze unieke zekerheid is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Let op: aquaria, spiegels en tablets zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Bekijk in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Wel is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het betreft hier spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een iPad of kleding. Je bent al gauw oververzekerd: misschien heb jij ook een telefoonverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Slappeterp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Voorbeelden zijn een kapotte tablet of geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan jou bij vanaf €1.550.000 tot wel €3.900.000. Doorgaans is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: REAAL Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Slappeterp
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan salarisaanpassing of conflict over pensioenuitkeringen. In dit soort gevallen is het erg fijn wanneer iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit verschillende pakketten.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een webshop)
 • Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De maandelijkse premies verschillen enorm (beginnend bij €32,90 tot €35,50 per maand in april 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het totaalbedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Slappeterp op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering