Woonverzekering Snakkerburen Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €4,45 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Snakkerburen. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle erkende partijen als bijv. De Goudse en Lancyr die schade als gevolg van inbraak, brand, water, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Snakkerburen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door o.a. water, brand, diefstal, storm, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter veel huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als mixer en scheerapparaat? Op dit gebied zijn er drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Snakkerburen? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens combineren de polissen en gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Bruns ten Brink + Reaal werken met eigen pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Schoonhoven verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Korte lijnen met service

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-snakkerburen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Leeuwarden? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn inclusief. Mede hiervoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door schade door wateroverlast of brandblussing. Dankzij een allrisk opstalverzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een fout in het elektriciteitsnet? Brand rondom de woning kan ook jou gebeuren. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een diefstal in Snakkerburen is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde zaken regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een lekke dakgoot of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van onbruikbare meubels. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Maar zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Je kunt denken aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €480.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Snakkerburen
Meteen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Onderstaand tref je enkele handige tips. Verzeker meteen jouw woning in Snakkerburen zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als buitenshuisverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Snakkerburen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag jouw woonverzekering in Snakkerburen complementeren met meerdere nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina lees jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Pietersbierum afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is dan de moeite. Deze nieuwe verzekering is er om de gevallen van schade aan ramen (glas). Opmerking: een mooie spiegel en mobiele telefoons zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze module verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas cola over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Hierbij gaat het dan om attributen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera & kleding. Let op oververzekering: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Snakkerburen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte telefoon & therapie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Polissen bieden een dekking vanaf zo’n €900.000 tot wel €4.050.000. BIj de meeste verzekeraars hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €3,75 (per maand). Check ook Inbraakverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Snakkerburen
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. aankopen die niet geleverd zijn en geluidsoverlast. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Werk & Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer (bijv. conflict over verzekering)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €32,05 oplopend tot €27,15 p/maand in juli 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Snakkerburen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering