Woonverzekering Schoonhoven Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €7,55 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de vergelijkingstool achterhaal je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Schoonhoven. Jouw woonverzekering is een combinatie van een opstal + inboedelverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle populaire maatschappijen waaronder FBTO en Univé die schade door o.a. vandalisme, water, brand, bliksem dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Schoonhoven juni 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld water, inbraak, diefstal, storm, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als zonwering en wasdroger? We onderscheiden drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Schoonhoven? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals Ditzo en Turien en Co hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Ruinen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-schoonhoven


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Schoonhoven? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw koopwoning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn gedekt. Via deze verzekering kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een (extra) uitgebreide polis ben je verzekerd voor schade als waterschade of poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defecte magnetron? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kostenposten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld brandschade. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een huisbraak in Schoonhoven is altijd een risico. De afbreekmethode of een deur forceren, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van inbraak / diefstal dek je af met een woonverzekering: schade na inbraak aan alle onroerende zaken regel je via de opstal, en gestolen spullen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en een kapot waterbed. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Normaal gesproken wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw actuele polisvoorwaarden om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Je kunt denken aan gesneuvelde ruiten. Meestal gaat het om schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €400.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Schoonhoven
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hierna tref je enkele handige tips. Verzeker jouw het huis in Schoonhoven probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn herenhuis). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Schoonhoven

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Schoonhoven complementeren met enkele handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop lees jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Oud Zuilen afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook de glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze nieuwe verzekering staat je bij bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Lees de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • Je stoot iemands smartphone van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Zuid-Holland). Het betreft hier kostbaarheden waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet en een muziekinstrument. Waak voor oververzekering: mogelijk heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Schoonhoven

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan spullen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon + therapie. Verwar dit niet met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Goed om te weten: deze polis dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag van €950.000 oplopend tot €3.200.000. Vaak geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,10 per maand. Bekijk ook London Verzekeringen polis.

Rechtsbijstandverzekering Schoonhoven
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij problemen op het werk & conflict over verzekering. In dat geval is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 pakketten.

 • Consument (bijv. erfrechtgeschillen)
 • Module werk (bijv. pensioenuitkering)
 • Woon-module (bijv. conflict met aannemer)
 • Verkeersconflicten (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €38,45 tot €35,30 p/maand in juni 2024). Het tarief komt tot stand door de modules, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Schoonhoven op maat? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?