Woonverzekering Midsland Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €5,80 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Midsland. Zo’n woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld ABN AMRO en REAAL Verzekeringen die schade als gevolg van storm, inbraak, vandalisme, water dekken.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Midsland juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is bijvoorbeeld door inbraak, diefstal, vandalisme, storm, brand. Denk bijvoorbeeld aan schade aan elektrische apparatuur. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Spullen die echt vast aan jouw woning zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Wie is er nu niet zuinig op spullen als aardewerk en kampeeruitrusting? In de regel kan je kiezen uit drie verschillende dekkingen categorieën: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wil jij een goede inboedelverzekering Midsland? Open vandaag nog de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een verzekeringspakket zitten regelmatig de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Interpolis werken met zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Maastricht verzekeringspakket.

Goedkoop

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-midsland


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Terschelling? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn verzekerd. Met zo’n polis kom je niet voor enorme kosten te staan als jouw woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schadeposten als brand en roet. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten hiervan zijn al snel erg hoog. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Midsland is altijd een risico. Gaatjes boren of openbreken van deur of raam, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken gaat met de opstalverzekering, en gestolen spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Omhoogkomend rioolwater en een kapot waterbed. Een mogelijke schadepost is een onbruikbare droger. Meestal worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Open de voorwaarden van de polis en bekijk wat er wel en niet bij hoort.


Schade door storm

Heel soms ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn kapotte ruiten. Meestal gaat het om schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €605.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Midsland
Moeiteloos een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Midsland zonder problemen online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw wensen. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Midsland

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: men mag deze woonverzekering in Midsland complementeren met additionele handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop lees jij nuttige specificaties (of check details over woonverzekering Koog aan de Zaan afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke moduleverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze polis dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Logischerwijs geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Je stoot iemands Macbook van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit rode wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een spiegelreflexcamera + een gehoorapparaat. Let op oververzekering: wellicht hebben jullie al een smartphone-verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Midsland

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte telefoon of ziekenvervoer. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen bieden een dekking vanaf zo’n €1.350.000 tot ruim €3.500.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is er al vanaf €3,45 p/maand. Ga verder naar Interpolis pakket.

Rechtsbijstandverzekering Midsland
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan arbeidsconflicten & schade of letsel in verkeer. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil over de uitkering)
 • Wonen (bijv. huur- en verhuurgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verhalen van schade)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis variëren significant (vanaf circa €34,10 tot wel €26,30 per maand in juni 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Midsland op maat? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering