Woonverzekering Wapse Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Via deze pagina achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Wapse. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle populaire bedrijven zoals HEMA en London Verzekeringen die schade als gevolg van inbraak, bliksem, water, storm dekken.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Voordelige pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Wapse juli 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, storm, diefstal, water, vandalisme. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten vallen onder de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals platenspeler en zonnebank? In de regel kan je kiezen uit 3 varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Wat is nu een een goede inboedelverzekering Wapse? Start meteen met meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer huishoudens nemen een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In het verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aegon + ZLM verkopen dergelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Visvliet verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Korte lijnen met service

Schade snel afgehandeld

Alle premies op 1 factuur

Begrijpelijk

woonverzekering-wapse


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Westerveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door water, storm, brand en andere oorzaken. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de carport zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. Bijna alle hypotheekaanbieders willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten bijvoorbeeld door bliksem of rook. Dankzij een allrisk polis krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een smerige schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. blikseminslag. Schade aan jouw spullen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Diefstal in Wapse kan ook jou overkomen. Openwrikken of openbreken van deur of raam, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine / een kapot waterbed. Typische schade is een kapotte koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel- of opstalverzekering. Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een gescheurde muur. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een behoorlijk eigen risico tot wel €655.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Wapse
Vandaag nog een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier ontdek je bruikbare info. Verzeker direct jouw huis in Wapse zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende modules als rechtsbijstand
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijvoorbeeld recreatiewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Wapse

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed nieuws: jij mag jouw woonverzekering in Wapse nog persoonlijker maken met verschillende nuttige aanvullende polissen. In de basis zijn er 3: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand check je handige info (of bekijk woonverzekering Streefkerk afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie het overwegen waard. Deze additionele dekkingverzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: zaken als een aquarium of smartphones dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs wordt er alleen betaald als het daadwerkelijk een ongelukje was. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • De iPad laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen in huis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn attributen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere filmapparatuur en viool. Waak voor oververzekering: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Wapse

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan eigendommen en letselschade. Je kunt denken aan een vlek in de vloer en ook geneesmiddelen. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze verzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen vanaf €1.300.000 tot ruim €2.550.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €3,80 p/maand. Ga verder naar InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Wapse
Het product rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflicten consumentenaankopen & bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consument (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. pensioenen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met makelaar)
 • Verkeer-module (bijv. conflict na autoschade)

De premies per maand zijn zeer wisselend (vanaf circa €26,75 tot wel €29,05 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Wapse afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering