Woonverzekering Roderwolde Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,35 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via de verzekeringsvergelijker vind je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Roderwolde. Jouw woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als bijv. Allsecur en Interpolis die schade veroorzaakt door storm, brand, bliksem, water dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Roderwolde juni 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Wat voor schade? Nou bijv. brand, diefstal, storm, water, inbraak. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die vastzitten aan je huis vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als kruiden en lingerie? We onderscheiden drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Roderwolde? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Aanbieders als HEMA en ZLM hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Purmer verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

1 maandelijkse rekening

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-roderwolde


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Noordenveld? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door inbraak, brand of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een volière zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als windstormen (vanaf windracht 7) en plundering. In het geval van een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al snel hoog op. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Roderwolde is altijd een risico. De Roemeense methode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan jouw huis loopt met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Extreme regenval / een kapot aquarium. Je kunt last krijgen van onbruikbare apparatuur. Meestal worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade aan jouw huis. Denk maar aan kapotte dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €510.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Roderwolde
Meteen een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw ideaalplaatje? Hierna ontdek je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Roderwolde moeiteloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (bijv. herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Roderwolde

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Adviezen: jij mag jouw woonverzekering in Roderwolde aanvullen met verschillende nuttige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand tref je bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Offingawier afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is de glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze mogelijke zekerheid is er bij situaties van schade aan glas / ramen. Advies: zaken als een aquarium of iPhones worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle denkbare schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Wel is dit alleen van toepassing als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een erfstuk laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst wijn over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld filmapparatuur + kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Roderwolde

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding of geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.350.000 tot wel €3.350.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n verzekering heb je al vanaf €3,05 (betaling per maand). Wellicht interessant: Interpolis afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Roderwolde
De verzekering rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld problemen op het werk en als je iets overkomt in het verkeer. Dan is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Je kunt kiezen uit verschillende varianten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De maandelijkse premies zijn zeer wisselend (vanaf circa €33,05 oplopend tot €26,75 per maand in juni 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Roderwolde vergelijken? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?