Woonverzekering Offingawier Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,60 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering voor bewoners van Offingawier. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Beschik je over een huurhuis? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle grote aanbieders zoals bijvoorbeeld Europeesche en REAAL Verzekeringen die schade veroorzaakt door storm, bliksem, brand, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Offingawier mei 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, storm, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte TV. De definitie van inboedel is alle kostbaarheden die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan eigendommen als albums en barbecue? Op dit gebied zijn er 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Offingawier? Gebruik hiervoor vandaag nog onze vergelijker! In de regel doe je dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders kiezen voor een voordelig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een zogenoemde pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en overzichtelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms neemt men hierbij ook ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals Centraal Beheer en SNS hebben veel ervaring met deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Niezijl verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-offingawier


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Súdwest-Fryslân? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade door inbraak, brand of storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als een 2e woning zijn afgedekt. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten bijvoorbeeld door aanrijding of aanvaring of omvallen van bomen. Dankzij een all-risk polisheb je de meest complete dekking, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of keukenbrand? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan jouw spullen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Offingawier kan zomaar gebeuren. Insluipen of hengelen via brievenbus, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade naar aanleiding van inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Hevige regenval / een kapot waterbed. Het gevolg kan zijn een ondergelopen kelder. In veel gevallen worden de kosten betaald met jouw inboedel/opstalverzekering. Open de condities van de polis en check wat er inbegrepen is.


Stormschade

Soms hebben we in Nederland een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte ruiten. Meestal heeft dat te maken met schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €500.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Offingawier
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw situatie? Op deze pagina ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw woning in Offingawier moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende dekkingen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor woonboerderij). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Offingawier

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Offingawier uitbreiden met extra handige aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina doorzoek jij aanvullende informatie (of ga verder naar woonverzekering Malden afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend betaalt de verzekeraar alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een spelcomputer & sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een tablet verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Offingawier

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte tablet + ambulancevervoer. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Tip: de aansprakelijkheid verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules vergoeden bedragen variërend van €1.450.000 oplopend tot €4.650.000. BIj de meeste verzekeraars geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: EAG Assuradeuren afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Offingawier
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische problemen. Bijvoorbeeld bij geschil met de werkgever en de hypotheek. In dit soort gevallen kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict over jouw functie)
 • Wonen (bijv. conflict over wonen)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €35,55 tot €31,50 per maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in de modules, het totaalbedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Offingawier voor jou? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering