Woonverzekering Malden Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €5,70 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Malden. De woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal- en een inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen zoals bijvoorbeeld Generali en Nederlanden van Nu die schade veroorzaakt door storm, brand, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Malden juli 2024

Dankzij een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijv. vandalisme, inbraak, brand, storm, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan meubels. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als naai- en breimachine en geyser/boiler? Op dit gebied zijn er drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Malden? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! Meer en meer gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal huishoudens geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In zo’n verzekeringspakket zitten meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals FBTO en London Verzekeringen bieden de optie tot eigen pakket verzekeringen. Check ook: Lijnden verzekeringspakket.

Laagste prijs

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-malden


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Heumen? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn inclusief. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van schade. Veel van de hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. windstormen (vanaf windracht 7) en roet. Bij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Blikseminslag of vlam in de pan? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. brandschade. Schade van jouw eigendommen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Malden kan ook jou gebeuren. Flipperen of Lock picking, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt vanwege inbraak / diefstal kan je beperken met een woonverzekering: braakschade aan alle onroerende zaken loopt via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en een gesprongen waterleiding. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Incidenteel ondergaan wij een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met forse schade. Je kunt denken aan beschadigde gevel. Veelal resulteert het in schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €265.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Malden
Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Op deze pagina vind je bruikbare info. Verzeker jouw het huis in Malden eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn flat). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Malden

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat je nog niet tevreden bent. Tip: men mag deze woonverzekering in Malden nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende polissen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot je aanvullende tips (of klik door naar: woonverzekering Kaard afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een dergelijke glasmodule is voor huizen als dezede moeite. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij gebroken glas. Voorwaarden: een mooie spiegel en tablets zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze verzekering dekt bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dat houdt in ook schades van eigen hand. Wel is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een gesprongen waterleiding veroorzaakt waterschade bij uw buren
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een spelcomputer of sportuitrusting. Waak voor oververzekering: wellicht bezit jij al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Malden

Via een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een deuk in de auto & geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.500.000 tot zo’n €4.450.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €4,10 (per maand). Check ook Avéro Achmea afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Malden
De polis rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij problemen op juridisch gebied. Denk aan conflict met werkgever & verkeersongeluk. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat je zelf voor de kosten hoeft op te draaien. Wij onderscheiden grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. geschil met de overheid over woonsituatie)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (startend vanaf €38,45 tot en met €25,05 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Malden online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering