Woonverzekering Kaard Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,40 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) die je kunt afsluiten in Kaard. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos met 1 polis zowel het huis als je spullen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire maatschappijen waaronder ABN AMRO en Zelf die schade door o.a. vandalisme, storm, water, brand dekken.

 • Alle erkende aanbieders
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Kaard juni 2024

Via een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Voorbeelden zijn schade door onder andere vandalisme, water, storm, brand, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle spullen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan zaken als koelkast en schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Kaard? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket zitten vaak de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Aanbieders als Allianz of nowGo hanteren deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Hoorn verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-kaard


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Terschelling? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade door brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn inbegrepen. Mede hiervoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Alle grote hypotheken verplichten deze polis. Via een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand of smeltschade. Dankzij een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een oververhitte frituurpan? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak en diefstal

Een huisbraak in Kaard is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. Jouw schade vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning gaat met de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Lekkage aan de dakgoot en een lekkende leiding. Typische schade is opbollend laminaat. In de regel wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Vaak is het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt moet je rekening houden met een verhoogd eigen risico oplopend tot €610.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Kaard
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw wensen? Op deze pagina stuit je op een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Kaard zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende dekkingen als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het soort woning (bijv. recreatiewoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonhuisverzekeringen die passen bij jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Kaard

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: men mag deze woonverzekering in Kaard nog persoonlijker maken met verschillende interessante aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina bekijk jij handige details (of bezoek info over woonverzekering Hallum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze unieke zekerheid staat garant in het geval je van schade aan de glazen. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Check in de meest recente overeenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als het om een ongeluk gaat. Denk aan:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Friesland). We spreken hier van bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een iPad + sportuitrusting. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk beschik je al over een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Kaard

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan personen. Onder andere besmeurde meubels en ook kosten op medisch gebied. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €1.200.000 tot €4.250.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering sluit je af vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Zelf.

Rechtsbijstandverzekering Kaard
De rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil met school van de kinderen en terugvorderen van schade. In dit soort gevallen is het belangrijk dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere varianten.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict na autoschade)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (vanaf €30,95 tot wel €32,80 per maand in juni 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Kaard vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering