Woonverzekering Dreumel Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,15 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jouw bezit is je heel wat waard. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Via deze pagina vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Dreumel. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven als Europeesche en Polis Direct die schade veroorzaakt door brand, bliksem, inbraak, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Dreumel mei 2024

Dankzij een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Schade die wordt gedekt is bijv. diefstal, brand, storm, water, inbraak. Je kunt dan denken aan een defecte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als tafelbestek en raamventilator? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Dreumel? Open direct onze vergelijker! In veel gevallen doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens geven de voorkeur aan een voordelig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In zo’n verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, autoverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Bovag of SNS hanteren dergelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Dedgum verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-dreumel


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in West Maas en Waal? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een tweede woning zijn afgedekt. Daardoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als je woning iets overkomt. Alle grote hypotheek-leveranciers verstrekken geen geld zonder deze polis. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kosten n.a.v. water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en ontploffing. Meer zekerheid? Met een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of vlam in de pan? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw bezittingen lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een huisbraak in Dreumel is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De kostenpost ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag en een lek waterbed. Het gevolg kan zijn schade aan het dak. Meestal worden de kosten betaald d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een hevige storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. De consequentie kan zijn aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een lek dag. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico die oploopt tot €495.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Dreumel
Wil jij een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw situatie? Hier ontdek je een handig stappenplan. Verzeker direct het huis in Dreumel probleemloos online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw zoekopdracht. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Dreumel

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Dreumel nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder spot jij praktische details (of bezoek info over woonverzekering Bleskensgraaf afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een goede glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is in een dergelijke situatie geen gek idee. Deze nieuwe zekerheid staat garant bij gebroken glas. Tip: een mooie spiegel en mobiele telefoons worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk betaalt de verzekeraar alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • jouw hond bijt een familielid
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je nog completer maken met de buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een laptop + een muziekinstrument. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht beschik je al over een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Dreumel

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je aan anderen toebrengt. Dit betreft schade aan spullen en letselschade. Onder andere een vlek in de vloer + het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Goed om te weten: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.250.000 oplopend tot €4.600.000. Bij veel aanbieders hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Deze module is er al vanaf €3,15 (betaling per maand). Wellicht interessant: SNS dekking.

Rechtsbijstandverzekering Dreumel
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen of schade of letsel in verkeer. Hierbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit grofweg 4 varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomensconflicten (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Wonen (bijv. geschillen met de buren)
 • Module verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars lopen sterk uiteen (vanaf circa €33,30 oplopend tot €24,45 p/maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Dreumel vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering