Woonverzekering Bleskensgraaf Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,45 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het fijn dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor bewoners van Bleskensgraaf. Zo’n woonverzekering is een term voor een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle landelijke partijen als DAK en Univé die schade door bijvoorbeeld bliksem, brand, water, storm afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Bleskensgraaf februari 2024

Via een inboedelverzekering verzeker jij al jouw spullen. Wat voor schade? Nou onder andere vandalisme, water, inbraak, diefstal, storm. Dit kan bijv. gaan om een kapotte computer. Met de term inboedel omschrijven we alle kostbaarheden die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als afwasmachine en linnen- en beddengoed? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Bleskensgraaf? Begin direct met meteen de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In zo’n verzekeringspakket tref je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Optioneel kan je dit combineren met autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als HEMA en Unigarant hanteren eigen pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Beerta verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Begrijpelijk

woonverzekering-bleskensgraaf


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Molenwaard? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als de carport zijn inbegrepen. Via deze verzekering kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Aan de hand van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als brand en olie. Bij een all-risk poliskrijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een oververhitte elektrische deken? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Bleskensgraaf kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei opties. Schade naar aanleiding van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Veel neerslag of een kapotte leiding. Je kunt last krijgen van een kapotte droger. Gewoonlijk wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Open de condities van de polis om te zien wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte goot. Veelal gaat het om schade aan het dak of muren, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €285.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Bleskensgraaf
Gemakkelijk een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Hier vind je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw onderkomen in Bleskensgraaf probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle verzekeringen die passen bij jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Bleskensgraaf

Aanvullende woonverzekeringen februari 2024

Het is mogelijk dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: jij mag de woonverzekering in Bleskensgraaf nog persoonlijker maken met enkele handige aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand bekijk jij praktische specificaties (of check details over woonverzekering Zwaag afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een all-risk glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan aan te raden. Deze nieuwe modulestaat je bij bij gebroken glas. Goed om te weten: een mooie spiegel en tablets tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Denk dan eens na over zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis verzekert bijna alle schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Tevens geldt dit alleen als het daadwerkelijk een ongelukje was. Bijvoorbeeld:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit een kop koffie over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in huis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Zuid-Holland). Het gaat hier om eigendommen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een e-reader & sportuitrusting. Waak voor oververzekering: wellicht heb je al een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Bleskensgraaf

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan personen. Je kunt denken aan vlekken op kleding + geneeskundige zorg. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet wettelijk verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag variërend van €1.300.000 tot €2.600.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,45 (betaling per maand). Wellicht interessant: Lancyr dekking.

Rechtsbijstandverzekering Bleskensgraaf
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. als je werkgever failliet gaat en conflict over aankoop auto. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Werk (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeer (denk aan ingevorderd rijbewijs)

De premies per maand fluctueren behoorlijk (vanaf circa €28,75 t/m €27,00 per maand in februari 2024). De premie hangt af van de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Bleskensgraaf online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering