Woonverzekering Lancyr

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) van Lancyr. Een woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals FBTO en ING die schade zoals brand, vandalisme, bliksem, inbraak (grotendeels) verzekeren.

 • Alle erkende aanbieders
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Goedkope inboedelverzekering Lancyr mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, vandalisme, water, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan de keuken. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Eigendommen die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als stoffering of speelgoed? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Waar vind ik een een goedkope inboedelverzekering van Lancyr? Open direct de vergelijkingstool. Vaak doe je dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In zo’n verzekeringspakket tref je bijna altijd inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Allianz en Klaverblad verkopen zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: InShared.

Lage premie

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert de woning tegen schade door o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als een 2e woning zijn afgedekt. Op basis daarvan zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bekende hypotheek-bedrijven verstrekken geen geld zonder deze polis. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor schadeposten als aanrijding of aanvaring en plundering. Dankzij een all-risk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.

Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Brandschade aan jouw bezittingen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis worden afgehandeld via de opstal.

Inbraak / Diefstal

Een huisinbraak kan zomaar gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei opties. De kostenpost naar aanleiding van inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen loopt via de opstal, en ontvreemde bezittingen regel je via de inboedelpolis.

Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige sneeuwval en een kapotte leiding. Typische schade is schade aan de vloer. In de regel worden de kosten betaald via de inboedel/opstalverzekering. Check jouw laatste polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.

Stormschade

Soms hebben we te maken met een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een kapotte goot. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm kan er sprake zijn van een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €690.

Zonder problemen een goedkope Lancyr woonverzekering afsluiten
Wil jij een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Hierna vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen met Lancyr gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijv. monumentaal pand). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen?
 8. Is jouw woning veilig? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket van Lancyr

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Advies: jij mag de Lancyr woonverzekering nog persoonlijker maken met meerdere nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek je handige info (of bekijk Dordrecht, Losser en Veenendaal).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is voor zulke huizen geen gek idee. Deze extra verzekering staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Tip: zaken als een aquarium of mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Kies dan voor de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Natuurlijk geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

  • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
  • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
  • Je morst een glas cola over een meubel van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering mag je aanvullen met een buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent. Het betreft hier kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Denk aan een e-reader en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijkerwijs heb je al een ipad-verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten van Lancyr

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere behang dat moet worden vervangen + kosten van een arts. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze modules verzekeren een bedrag van €1.100.000 oplopend tot €2.850.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €3,10 per maand. Bekijk ook HEMA.

Lancyr Rechtsbijstandverzekering
De module rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. medische fout of geschil met de overheid over woonsituatie. Hierbij is het erg fijn wanneer je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 opties.

   • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
   • Inkomen (bijv. salarisaanpassing)
   • Module Wonen (bijv. conflict over wonen)
   • Module verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €29,30 tot wel €28,15 p/maand in mei 2024). Deze prijs vindt zijn grondslag in het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Lancyr afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?