Woonverzekering Losser Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €4,80 per maand

Wonen zonder stress? Uiteraard, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het fijn dat je verzekerd bent. Dankzij onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Losser. Een woonverzekering is een term voor een inboedel + opstalverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle bekende bedrijven als EAG Assuradeuren en Nederlanden van Nu die schade zoals storm, inbraak, vandalisme, water dekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Losser juli 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, vandalisme, brand, storm, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan sieraden. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Kostbaarheden die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij hecht toch ook waarde aan zaken als kookboeken en matrassen? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Losser? Start meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. We spreken ook over een unieke pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket tref je meestal de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Eventueel sluit je dit tezamen af met rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Unigarant verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Lellens verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-losser


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Losser? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als de garage zijn gedekt. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Door middel van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door hagelschade en ontploffing. Dankzij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning kan zomaar voorkomen. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. schroeischade. Schade van roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Losser kan zomaar gebeuren. De afbreekmethode of een cilinder afbreken, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan het huis gaat d.m.v. de opstalpolis, de spullen die je kwijt bent lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Omhoogkomend rioolwater / een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een ondergelopen kelder. Meestal worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Soms hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. een kapot dak. Veelal gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt geldt er vaak een hoger eigen risico tot wel €330.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Losser
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw eisen? Hierna ontdek je enkele handige tips. Verzeker direct jouw huis in Losser probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (kies bijv. voor etagewoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle polissen die matchen met jouw eisenpakket. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Losser

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Losser completer maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Daarbij onderscheiden we: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand check je praktische tips (of klik door naar: woonverzekering IJsselham afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan aan te raden. Deze unieke polis is er bij gebroken glas. Goed om te weten: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Is de verzekering voor een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Ga dan zeker voor de all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands laptop van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering mag je aanvullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Overijssel). Hierbij gaat het dan om spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een navigatieapparaat en een muziekinstrument. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Losser

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte tablet en ook smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.500.000 tot zo’n €3.950.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €2,60 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche.

Rechtsbijstandverzekering Losser
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over jouw functie en bouw- en verbouwgeschillen. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er bestaan grofweg 4 pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Module werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeer-module (bijv. verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf €33,40 tot en met €24,95 per maand in juli 2024). Het bedrag bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het totaalbedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Losser afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering