Woonverzekering Ohé en Laak Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €4,35 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelf, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Als er (door een ongeluk) toch iets vervelends gebeurt, dan is het prettig om een verzekering te hebben. Met behulp van de verzekeringsvergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Ohé en Laak. Een woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier alle populaire aanbieders zoals BLG wonen en Independer die schade zoals inbraak, storm, bliksem, water verzekeren.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Inclusief pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Ohé en Laak juni 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, diefstal, storm, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle zaken die je kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die die daadwerkelijk “vast” zitten dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen hebben wel zo’n polis. Wie is er nu niet zuinig op spullen als kookboeken en sofa? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Ohé en Laak? Start à la minute’de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een zogenoemde pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket zie je doorgaans de opstal-, inboedel en aansprakelijkheid. Soms is dit alles te combineren met reisverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals EAG Assuradeuren of Univé hebben veel ervaring met soortgelijke pakket verzekeringen. Check ook: Niftrik verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Uitstekende online service

1 maandelijkse rekening

Begrijpelijk

woonverzekering-ohe-en-laak


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasgouw? Dan is dit je heel wat waard. Jouw woning verdient een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn gedekt. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een zogenaamde uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als storm en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Roken in huis of een kapotte koelkast? Een kleine of grote brand kan zomaar voorkomen. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Middels een brandverzekering dek je schade af door o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken lopen via de inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Ohé en Laak is niet leuk, maar kan gebeuren. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder uittrekken, er zijn allerlei mogelijkheden. De schade die je oploopt door een inbraak dek je af met een woonverzekering: schade aan de woningregel je via de opstal, en ontvreemde zaken regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval en het stukvriezen van waterleidingbuizen. Je kunt dan denken aan schade als opbollend laminaat. Gewoonlijk worden dergelijke kosten vergoed via de inboedel/opstalverzekering. Download de laatste polisvoorwaarden en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Soms hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn hevige schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. Veelal is het schade aan het huis zelf, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot circa €465.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Ohé en Laak
Zonder problemen een woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina bekijk je meer informatie. Verzeker vandaag nog jouw woning in Ohé en Laak moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld herenhuis). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Ohé en Laak

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat er nog wat mist. Advies: je kunt de woonverzekering in Ohé en Laak complementeren met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand vind jij praktische adviezen (ook interessant: woonverzekering Mander afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezehet overwegen waard. Deze nieuwe zekerheid verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: spiegels en iPhones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Lees je huurcontract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze dekt bijna alle schades. Hierop heb je ook recht bij schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • jouw konijn knaagt iets stuk bij de buren
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je uitbreiden met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je aankopen niet alleen als je thuis bent gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Limburg). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een fotocamera en een rollator. Waak voor oververzekering: mogelijk beschik je al over een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Ohé en Laak

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm + therapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door jouw partner of de kinderen. Het is 100% vrijblijvend, maar het is wel aan te raden. Dergelijke polissen verzekeren een bedrag van €1.050.000 tot wel €2.800.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Deze module is beschikbaar vanaf €3,80 (betaling per maand). Wellicht interessant: Europeesche afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ohé en Laak
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan bijstandsuitkering of conflict over aankoop auto. In dat geval is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Je kunt kiezen uit enkele varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een keukenhandel)
 • Werk & Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeer (bijv. verkeersongeluk)

De premies schommelen enorm (startend vanaf €25,05 tot €31,10 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ohé en Laak op maat? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering