Woonverzekering Niftrik Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €7,20 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van de vergelijkingstool stap je over naar de beste woonverzekering voor inwoners van Niftrik. De woonverzekering is een samenvoeging van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw spullen en jouw huis. Heb je een huurwoning? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars als ANWB en Lancyr die schade door bijvoorbeeld brand, inbraak, water, bliksem vergoeden.

 • Alle erkende aanbieders
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Niftrik april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Schade die wordt gedekt is bijv. inbraak, storm, brand, diefstal, water. Handig bijvoorbeeld in het geval van schade aan keukenapparatuur. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je kunt oppakken en meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar meer dan 90% van de Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met inboedel zoals cd-speler of schrijfmachine? Bij veel verzekeraars kies je uit drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Niftrik? Gebruik hiervoor meteen de vergelijkingstool. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en duidelijk. In het verzekeringspakket zie je vaak de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel neemt men hierbij ook reisverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + nowGo hanteren zulke pakket verzekeringen. Ook interessant: Nederasselt verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-niftrik


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Wijchen? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als de garage zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van schade. Veel van de hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door hagelschade en plundering. Bij een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een vuile afzuigkap? Brand rondom de woning is altijd een risico. De kosten hiervan zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Niftrik is altijd een risico. De Bulgaarse methode of een deur of raam intrappen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen regel je via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of lekkage van leidingsystemen. Het gevolg kan zijn een vloer die hersteld moet worden. Doorgaans wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw laatste polisvoorwaarden en check wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Zelden ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. beschadigde gevel. Meestal betreft het schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Bij schade door storm moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €490.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Niftrik
Moeiteloos een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Niftrik probleemloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle verzekeringen die aansluiten op jouw filters. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Niftrik

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: je kunt jouw woonverzekering in Niftrik complementeren met meerdere interessante aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Op deze pagina tref jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Limbricht afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen het overwegen waard. Deze unieke verzekering staat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons dien je meestal apart te verzekeren. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg het ondertekende contract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze verzekering is er voor een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens gaat dit alleen op als iets per ongeluk gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Via deze module zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om bezittingen die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een spiegelreflexcamera en sportuitrusting. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Niftrik

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schade aan spullen en persoonlijk letsel. Onder andere vlekken op kleding en ook ambulancevervoer. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, tevens ook indien dit is veroorzaakt door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten bieden een dekking beginnend bij €1.450.000 oplopend tot €4.750.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis is er al vanaf €3,35 (per maand). Check ook Aansprakelijkheidsverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Niftrik
De polis rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld reorganisatie of afgenomen rijbewijs. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Wij onderscheiden meerdere modules.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Module werk (bijv. studiefinanciering)
 • Wonen (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €25,00 tot €37,65 p/maand in april 2024). De prijs komt tot stand door de modules, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Niftrik op maat? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?