Woonverzekering Wouwse Plantage Inboedel- en opstalverzekeringen, vanaf €4,80 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van onze vergelijker tref je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Wouwse Plantage. Het concept woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos de woning én jouw inboedel. Huur je? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire partijen zoals EAG Assuradeuren en Klaverblad die schade als gevolg van brand, storm, vandalisme, inbraak vergoeden.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Wouwse Plantage juli 2024

Via een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, diefstal, vandalisme, brand, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan apparatuur. Onder inboedel verstaan we alle kostbaarheden die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Bezittingen die echt vast aan jouw woning zitten vallen onder de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als radio en huisdieren? In de regel kan je kiezen uit drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Wouwse Plantage? Open à la minute’de vergelijkingstool. Meer en meer werkt dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders nemen een zogenaamd verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een zogenoemde pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en duidelijk. In jouw verzekeringspakket tref je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals BLG wonen en Nationale Nederlanden zijn expert op het gebied van eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Wijk bij Duurstede verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-wouwse-plantage


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Roosendaal? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als schuurtjes zijn verzekerd. Hierdoor wordt je financieel ondersteund in het geval van schade. De meeste hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij schadeposten als brand of schroeischade. Dankzij een all-risk polisis bijna alles verzekerd, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Een foutje bij het klussen of keukenbrand? Brand in de woning kan ook jou gebeuren. De kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een diefstal in Wouwse Plantage kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. Jouw schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis gaat via de opstal, en gestolen bezittingen regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een lekke dakgoot of gesprongen leidingen. Het gevolg kan zijn een kapotte wasmachine. Normaal gesproken wordt dit afgedekt middels de opstal- of inboedelverzekering. Open de polisvoorwaarden en check in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Zelden hebben we te maken met een flinke storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Hierbij kan het gaan om o.a. een gescheurde muur. In veel gevallen gaat het om schade aan het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoog eigen risico oplopend tot €530.

Eenvoudig een goedkope woonverzekering afsluiten in Wouwse Plantage
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw eisen? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker à la minute het huis in Wouwse Plantage gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor twee-onder-een-kapwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw filters. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Wouwse Plantage

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Tip: je kunt de woonverzekering in Wouwse Plantage uitbreiden met diverse praktische aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina check je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Vethuizen afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Zo’n extra glas polis is dan de moeite. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Belangrijk: aquaria, spiegels en tablets dien je meestal apart te verzekeren. Heb je een huurwoning? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schades van eigen hand. Logischerwijs is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een notebook laten vallen
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst rode wijn over het tapijt van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan filmapparatuur & viool. Pas op voor oververzekeren: wellicht heb je al een telefoonverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Wouwse Plantage

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan spullen en schade aan het lichaam. Voorbeelden zijn een barst in het scherm en kosten voor medicatie. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Tip: deze polis betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 oplopend tot €2.900.000. Vaak hoeft er geen eigen bijdrage te worden betaald. Een verzekering voor aansprakelijkheid heb je al vanaf €3,75 (per maand). Check ook Rechtsbijstandverzekering.

Rechtsbijstandverzekering Wouwse Plantage
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld studiefinanciering & in beslag genomen auto e.d.. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan een aantal verschillende opties.

 • Consument (bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. geschil met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. ingevorderd rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (startend vanaf €36,45 t/m €26,80 per maand in juli 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Wouwse Plantage afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering