Woonverzekering Voorthuizen Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €9,85 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij de vergelijkingstool tref je de meest betaalbare of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Voorthuizen. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Dan sluit je alleen een inboedelverzekering af. Vergelijk hier online alle erkende bedrijven als Allianz en nowGo die schade als gevolg van inbraak, storm, water, brand (grotendeels) verzekeren.

 • Grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Voorthuizen juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door o.a. vandalisme, inbraak, water, brand, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte koelkast. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Zaken die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan eigendommen als horloges of relaxfauteuil? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Voorthuizen? Open meteen de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Hollanders gaan voor een zogenaamd verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een zogenoemde pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en overzichtelijk. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Eventueel kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Aon Direct + Univé bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Varsselder verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-voorthuizen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Barneveld? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inclusief. Op die manier wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Via een uitgebreide dekking (of extra) kom je niet in de problemen bij schade als blikseminslag en smeltschade. Bij een allrisk polis is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of spelen met vuur? Brand is altijd een risico. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Brandschade aan jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Voorthuizen is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De schade die je oploopt naar aanleiding van diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen gaan via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Een flinke regenbui of Een defecte vaatwasmachine. Typische schade is een onbruikbare koelkast. In veel gevallen worden dergelijke kosten verzekerd via de inboedel/opstalverzekering. Open de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Bijvoorbeeld door schade aan het dak. In veel gevallen is het schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot wel €585.

Online een goedkope woonverzekering afsluiten in Voorthuizen
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Op deze pagina vind je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen in Voorthuizen moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende opties als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Selecteer het soort woning (kies bijv. voor 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die rijmen met jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Voorthuizen

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Voorthuizen uitbreiden met een paar nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop doorzoek jij nuttige info (of bekijk woonverzekering Spier afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze additionele dekkingis er bij gebroken glas. Voorwaarden: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Heb je een huurwoning? Doorzoek in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Tevens betaalt de verzekeraar alleen als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een spiegelreflexcamera en jouw golfspullen. Waak voor oververzekering: misschien hebben jullie al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in Voorthuizen

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm en ook geneeskundige zorg. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook als dit gebeurt door jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, variërend van €900.000 tot wel €2.550.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,05 p/maand. Ga verder naar InShared.

Rechtsbijstandverzekering Voorthuizen
De verzekering rechtsbijstand geeft hulp bij problemen op juridisch gebied. Bijvoorbeeld bij een webshop die niet levert en conflict met de buren. In dat geval is het belangrijk dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei modules.

 • Consumenten-module(bijv. geschil met school van de kinderen)
 • Werk & Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer-module (bijv. conflict over verzekering)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf circa €36,90 tot wel €27,80 p/maand in juli 2024). De prijs wordt gebaseerd op de modules, het te verzekeren bedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Voorthuizen vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?