Woonverzekering Varsselder Opstal- en inboedelverzekering, al vanaf €4,30 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het fijn om een verzekering te hebben. Met behulp van onze vergelijker achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Varsselder. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. In de regel wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Geen koopwoning maar een huurwoning? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Vergelijk hier online alle erkende maatschappijen als Aegon en nowGo die schade veroorzaakt door inbraak, brand, storm, water verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Varsselder juli 2024

Met een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Schade die wordt gedekt is o.a. water, storm, diefstal, inbraak, brand. Handig bijvoorbeeld in het geval van een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als game consoles of tablet? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Varsselder? Start meteen met vandaag nog de woonverzekeringstool. Vaak doet men dit in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een totale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In zo’n verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz en Nationale Nederlanden faciliteren eigen pakket verzekeringen. Bekijk ook: Tilburg verzekeringspakket.

Laagste prijs

Lucrative pakketkorting

Centrale klantenservice

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-varsselder


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Oude IJsselstreek? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als schuur zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking sta je niet voor vervelende verrassingen bij kostenposten veroorzaakt door brand en rook. Meer zekerheid? Met een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Via een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraakverzekering

Diefstal in Varsselder is altijd een risico. De afbreekmethode of hengelen via brievenbus, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van een inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken loopt middels de opstal, en ontvreemde bezittingen worden betaald via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een kapotte wasmachine en gesprongen leidingen. Je kunt dan denken aan schade als schade aan het dak. Meestal wordt dit afgedekt d.m.v. de inboedel/opstalverzekering. Check jouw voorwaarden van de polis om te zien welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Soms ondergaan wij een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Denk maar aan kapotte ruiten. Vaak heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een verhoogd eigen risico oplopend tot €360.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Varsselder
Eenvoudig een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Varsselder moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als appartement). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die matchen met jouw zoekopdracht. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Varsselder

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Onze adviseur: jij mag de woonverzekering in Varsselder completer maken met enkele nuttige aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hieronder lees jij praktische info (of bekijk woonverzekering Siegerswoude afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een speciale glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie aan te raden. Deze mogelijke moduleis er bij situaties van schade aan glas / ramen. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads dien je meestal apart te verzekeren. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als iets per ongeluk gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • de hond maakt iets kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Op die manier zijn je aankopen niet alleen in je woning afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Gelderland). We spreken hier van bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon + sieraden. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls hebben jullie al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Varsselder

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan eigendommen en schade aan iemands gezondheid. Denk dan aan een onbruikbare bank + het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Let op: de aansprakelijkheid keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook als dit gebeurt door de kids of jouw hond. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.550.000 tot zo’n €4.600.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is beschikbaar vanaf €4,00 (per maand). Check ook De Goudse dekking.

Rechtsbijstandverzekering Varsselder
De polis rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Bijvoorbeeld bij conflicten consumentenaankopen & geschillen met de buren. Dan is het prettig dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn een aantal verschillende modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met de gemeente)
 • Module werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woonconflicten (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand schommelen enorm (beginnend bij €26,75 t/m €32,20 per maand in juli 2024). De premie komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Varsselder afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering