Woonverzekering Siegerswoude Inboedel- en opstalverzekeringen, al vanaf €6,15 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Via onze vergelijker vind je de beste woonverzekering voor jouw woning in Siegerswoude. De woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal + inboedelverzekering. Niet zelden wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw spullen en jouw huis. Huur je? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier alle erkende bedrijven als De Goudse en ZLM die schade veroorzaakt door water, brand, storm, bliksem verzekeren.

 • Top verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Siegerswoude april 2024

Met een inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Wat voor schade? Nou o.a. vandalisme, brand, diefstal, water, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. schade aan een vloerkleed. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Spullen die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter ruim 80% van de huishoudens zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met spullen als gordijnen en warmtepomp? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Siegerswoude? Open meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In een dergelijk verzekeringspakket vind je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker neemt men hierbij ook doorlopende reisverzekering, rechtsbijstand, gezinsongevallenverzekering, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeraars als Allsecur en OHRA faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Saaksum verzekeringspakket.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-siegerswoude


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Opsterland? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. Zo’n opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in o.a. brand, inbraak of storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inbegrepen. Via deze verzekering wordt je financieel ondersteund als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel van de hypotheekaanbieders verplichten deze polis. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door waterschade en diefstal. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een theedoek te dicht bij het kookstel of een oververhitte frituurpan? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Brandschade aan jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Siegerswoude kan iedereen gebeuren. De Bulgaarse methode of Lock picking, het kan op zoveel manieren. De kostenpost naar aanleiding van diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade na inbraak aan jouw woning gaat via de opstal, en gestolen eigendommen lopen via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag of een kapotte kit voeg. Je kunt last krijgen van opbollend laminaat. Normaliter worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de woonverzekering (inboedel of opstal). Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor forse schade. Bijvoorbeeld door een kapotte gevel. Doorgaans is het schade aan de buitenkant van het huis, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €670.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Siegerswoude
Eenvoudig een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina tref je bruikbare info. Verzeker meteen jouw huis in Siegerswoude zonder problemen online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als glasverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(keuze uit opties als flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Een optie kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket in Siegerswoude

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Soms is het zo dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Goed om te weten: je kunt jouw woonverzekering in Siegerswoude aanvullen met een aantal handige aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hierna spot jij aanvullende info (of bekijk woonverzekering Oudendijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een extra verzekering voor het glas is voor huizen als dezevaak interessant. Deze mogelijke polis is er bij gebroken glas. Opmerking: spiegels, aquaria of smartphones worden niet meegenomen. Gaat het om een woning die je huurt? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Dan ga je voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze module verzekert een breed scale aan schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een kop koffie over een meubel van een vriend

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Friesland). Het gaat hier om eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Hier gaat het bijv. om een spelcomputer & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb jij ook een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Siegerswoude

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: vlekken op kleding en het eigen risico van de andere partij. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Handig: deze module vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen bieden een dekking variërend van €1.200.000 tot zo’n €2.650.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €3,75 p/maand. Ga verder naar ANWB dekking.

Rechtsbijstandverzekering Siegerswoude
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische aanvaringen. Je moet dan denken aan conflict met werkgever en in beslag genomen auto e.d.. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou helpt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan enkele varianten.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. pensioenen)
 • Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. schade of letsel in verkeer)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (vanaf zo’n €28,35 t/m €35,05 per maand in april 2024). Deze prijs hangt af van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Siegerswoude online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering