Woonverzekering Oudendijk Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,00 per maand

Wonen zonder stress? Vanzelfsprekend, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het prettig dat alles goed verzekerd is. Aan de hand van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw woning in Oudendijk. Zo’n woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Huur je? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk meteen alle erkende partijen zoals bijvoorbeeld Ditzo en OHRA die schade zoals brand, vandalisme, water, inbraak dekken.

 • Alle erkende maatschappijen
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Oudendijk mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering kan je losse spullen in huis verzekeren. Dan kun je denken aan schade door o.a. inbraak, vandalisme, storm, brand, water. Je kunt dan denken aan een defecte televisie. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Bezittingen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel mensen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als fornuis en autoped? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Oudendijk? Open vandaag nog de verzekeringsvergelijker. In veel gevallen doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en 1 overzichtelijke nota. In zo’n verzekeringspakket tref je doorgaans inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + Turien en Co faciliteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Oosterhesselen verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-oudendijk


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Koggenland? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade als gevolg van water, storm, brand en andere oorzaken. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw de garage zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan als er iets gebeurt. Veel hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Via een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij kosten n.a.v. stormschade en diefstal. In het geval van een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defect apparaat of brand in de schoorsteen? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten hiervan lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. blusschade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Oudendijk kan zomaar gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, dieven zijn zeer vindingrijk. De opgelopen schade ten gevolge van inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan alle onroerende zaken wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Veel neerslag en loslatende kit. Typische schade is een kapotte droger. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de polisvoorwaarden om te zien in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Een enkele keer hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. De consequentie kan zijn schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn een gescheurde muur. Veelal is het schade aan het dak of muren, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €595.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Oudendijk
Eenvoudig een betaalbare woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Onderstaand vind je bruikbare info. Verzeker à la minute de woning in Oudendijk zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn flat). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het certificaat politiekeurmerk
 9. Je ziet vervolgens alle woonverzekeringen die rijmen met jouw filters. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Oudendijk

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Handig: je kunt de woonverzekering in Oudendijk complementeren met extra praktische aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hierna tref jij handige informatie (of ga verder naar woonverzekering Nederland afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen de moeite. Deze nieuwe modulebetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels en iPads dien je meestal apart te verzekeren. Beschik je over een huurwoning? Check in de huurvoorwaarden of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat deze optie als is meeverzekerd.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan de all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit frisdrank over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering biedt nog meer dekking met een buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn je bezittingen niet alleen thuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon of een muziekinstrument. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Oudendijk

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je bij anderen veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan personen. Voorbeelden zijn een kapotte laptop en kosten op medisch gebied. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Deze verzekeringen verzekeren een bedrag variërend van €900.000 tot wel €2.950.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is er al vanaf €4,10 (per maand). Check ook Unigarant polis.

Rechtsbijstandverzekering Oudendijk
De verzekering rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij uiteenlopende geschillen. Dit is relevant bij o.a. salarisaanpassing en bij een slecht uitgevoerde verbouwing. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict met het UWV)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (denk aan verkeersongeluk)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis lopen sterk uiteen (vanaf zo’n €35,50 oplopend tot €24,20 per maand in mei 2024). De premie hangt af van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Oudendijk online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?