Woonverzekering Elshout Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €9,80 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van deze website stap je over naar de meest betaalbare of beste woonverzekering voor inwoners van Elshout. Zo’n woonverzekering is een verzamelterm voor de inboedel + opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je moeiteloos in een klap jouw eigendommen en huis. Huur je? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle grote verzekeraars waaronder DAK en Turien en Co die schade als gevolg van brand, inbraak, vandalisme, water (grotendeels) verzekeren.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Inclusief pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Elshout juni 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld diefstal, inbraak, brand, vandalisme, storm. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle eigendommen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die vastzitten aan je huis dek je af met een opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter de meeste Nederlanders hebben wel zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als meubilair en Playstation? In de regel kan je kiezen uit drie soorten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Elshout? Begin direct met direct de vergelijker van woonverzekeringen. Meer en meer gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel gezinnen gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket vind je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker neemt men hierbij ook rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als BLG wonen + SNS bieden de optie tot zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Duiven verzekeringspakket.

Lage premie

Lucrative pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Schade snel afgehandeld

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-elshout


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Heusden? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in bijvoorbeeld brand en storm. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inclusief. Daardoor wordt je niet belast met torenhoge rekeningen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-bedrijven stellen zo’n polis verplicht. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schadeposten als brand en poging tot inbraak. Via een allrisk polis heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een gevallen strijkbout? Brand in de woning is altijd een risico. De kostenposten zijn al snel erg hoog. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. brandschade. Schade van roerende zaken verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Elshout kan zomaar gebeuren. De Bulgaarse methode of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade door diefstal dek je af met een woonverzekering: schade door inbraak aan jouw huis gaat via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Indirecte neerslag of een lekkende kraan. Een mogelijke schadepost is een kapotte droger. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel- of opstalverzekering. Check jouw condities van de polis en check welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in schade aan jouw huis. Denk maar aan missende dakpannen. In veel gevallen is het schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico oplopend tot €615.

Meteen een goedkope woonverzekering afsluiten in Elshout
Meteen een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw eisen? Hieronder vind je bruikbare info. Verzeker direct de woning in Elshout eenvoudig online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als rechtsbijstand
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ontdekt hierna alle woonverzekeringen die aansluiten op jouw eisenpakket. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Elshout

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat je een specifieke dekking mist. Onze adviseur: je kunt de woonverzekering in Elshout completer maken met een aantal belangrijke aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Verderop vind je bruikbare adviezen (ook interessant: woonverzekering Bunnik afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een speciale glasverzekering is dan het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid staat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels en mobiele telefoons zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Doorzoek in de huurvoorwaarden of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Via deze module zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). Hierbij gaat het dan om spullen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Denk aan een smartphone en drumstel. Pas op voor oververzekeren: mogelijk heb je al een tablet verzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Elshout

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schade aan eigendommen en persoonlijk letsel. Onder andere een kapotte vaas en kosten voor medicatie. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze polis keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, maar ook die van bijvoorbeeld de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.500.000 tot wel €3.250.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Zo’n verzekering is beschikbaar vanaf €3,40 (per maand). Check ook InShared afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Elshout
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische problemen. Denk aan conflict met een ziekenhuis en conflict over reparatie auto. Daarbij is het erg fijn wanneer iemand jou bijstaat zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Wij onderscheiden grofweg 4 modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Werk & Inkomen (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. de hypotheek)
 • Verkeer (bijv. in beslag genomen auto e.d. )

De premies van de verzekeraars schommelen enorm (beginnend bij €38,50 oplopend tot €35,65 per maand in juni 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Elshout afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering