Woonverzekering Duiven Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,00 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in Duiven. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk hier alle bekende verzekeraars zoals bijvoorbeeld ASR Verzekeringen en Polis Direct die schade door o.a. water, inbraak, vandalisme, brand dekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • Snel vergelijken en overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Duiven juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door brand, vandalisme, inbraak, diefstal, water. Denk bijvoorbeeld aan schade aan keukenapparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle zaken die “los” staan in jouw woning. Spullen die vastzitten aan je huis behoren tot de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op zaken als glas- en aardewerk en keukentafel? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goede inboedelverzekering Duiven? Gebruik hiervoor à la minute’de vergelijkingstool. Meestal gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een populair verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een zogenoemde pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je meestal de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met autoverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Bedrijven zoals Allianz + OHRA verkopen deze pakket verzekeringen. Ook interessant: Den Ilp verzekeringspakket.

Goedkoop

Hoge pakketkortingen

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Duidelijkheid in maandkosten

Grip op de kosten

woonverzekering-duiven


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Duiven? Dan ben je hier natuurlijk zuinig op. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als tuinhuisje zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor enorme kosten te staan als je woning iets overkomt. Veel van de hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten n.a.v. aanrijding of aanvaring of ontploffing. Via een all-risk polisheb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Een defecte CV-ketel of een defecte magnetron? Brand in de woning kan iedereen overkomen. De kosten hiervan zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan roerende zaken dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een diefstal in Duiven kan ook jou overkomen. Gaatjes boren of de hengelmethode, het kan op zoveel manieren. Schade n.a.v. inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw huis loopt middels de opstal, en gestolen bezittingen worden betaald via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Een lekke dakgoot of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Een mogelijke schadepost is defecte apparatuur. Doorgaans worden dergelijke kosten vergoed middels de inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de laatste polisvoorwaarden en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel hebben we te maken met een behoorlijke windstorm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met hevige schade. Hierbij kan het gaan om o.a. kapotte dakpannen. Vaak gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico die oploopt tot €315.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Duiven
Direct een betaalbare woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hierna tref je bruikbare info. Verzeker à la minute jouw woning in Duiven moeiteloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als rechtsbijstandverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Borg certificaat.
 9. Wat volgt is alle woonverzekeringen die rijmen met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Duiven

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Adviezen: je kunt de woonverzekering in Duiven uitbreiden met verschillende handige aanvullende polissen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Hieronder lees jij praktische info (of bekijk woonverzekering Boornbergum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heeft jouw huis veel ramen? Zo’n extra glas polis is in dat geval vaak interessant. Deze unieke polis staat garant bij gebroken glas. Let op: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Gaat het om een woning die je huurt? Lees de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen zo als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • De iPad laten vallen
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst frisdrank over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is aan te vullen met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een laptop en een rollator. Waak voor oververzekering: misschien heb jij ook een ipad-verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Goedkope aansprakelijkheidsverzekering afsluiten Duiven

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schades van producten en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn vlekken op kleding en ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Deze modules bieden een dekking variërend van €1.500.000 tot ruim €3.100.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module sluit je af vanaf €2,80 per maand. Bekijk ook Aegon.

Rechtsbijstandverzekering Duiven
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Denk aan erfenis of afgenomen rijbewijs. In dat geval kan het prettig zijn dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Er zijn een aantal verschillende modules.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. geschil over de uitkering)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer (bijv. conflict over aankoop auto)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen enorm (vanaf €24,15 tot en met €35,30 per maand in juni 2024). Het tarief vindt zijn grondslag in het type verzekering, het totaalbedrag en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Duiven op maat? Vind de goedkoopste pakketverzekering