Woonverzekering Een-West Een inboedel- en/of opstalverzekering, al vanaf €5,00 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Met behulp van deze pagina achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor bewoners van Een-West. Het concept woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je dus zowel jouw huis als inboedel. Huur je? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle grote aanbieders zoals De Goudse en ZLM die schade door o.a. storm, bliksem, brand, water afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Rechtstreeks bij de aanbieder afsluiten
 • Voordelige pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Jouw woning vandaag nog verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Een-West mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door vandalisme, storm, diefstal, inbraak, brand. Je moet dan denken aan bijv. een stukke televisie. Onder inboedel verstaan we alle zaken die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Spullen die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, echter veel huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als vloerbedekking of handschoenen? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Een-West? Start meteen met meteen de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal Nederlanders gaan voor een overzichtelijk verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en een maandelijkse factuur. In een dergelijk verzekeringspakket zitten regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Soms sluit je dit tezamen af met motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd + Turien en Co werken met soortgelijke pakket verzekeringen. Ook interessant: Dokkum verzekeringspakket.

Betaalbaar

Mooie pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

woonverzekering-een-west


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Noordenveld? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Zo’n opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade door brand, storm en inbraak. Let op: ook de onroerende goederen zoals een 2e woning zijn afgedekt. Via deze verzekering zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. blikseminslag en roet. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een defecte magnetron? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Een-West is niet leuk, maar kan gebeuren. Kerntrekken of een deur of raam intrappen, dieven zijn zeer vindingrijk. De kostenpost door diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en gestolen kostbaarheden regel je via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een flinke regenbui of loslatende kit. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Meestal worden dergelijke kosten verzekerd d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden ondergaan wij een fikse storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn aanzienlijke schade. Denk maar aan een kapotte schoorsteen. In veel gevallen betreft het schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade geldt er vaak een verhoogd eigen risico tot wel €315.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Een-West
Zonder problemen een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hier ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw het huis in Een-West zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheidsverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Markeer jouw type woning (bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw filters. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Een-West

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: men mag deze woonverzekering in Een-West nog persoonlijker maken met een aantal praktische aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Hierna tref jij aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering Breedenbroek afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een extra verzekering voor het glas is voor zulke huizen aan te raden. Deze mogelijke verzekering verzekert bij situaties van schade aan glas / ramen. Let op: spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in je huurcontract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Denk dan eens na over de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Dat geldt dus ook bij schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen zo als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas cola over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een erkende buitenhuisdekking. Aan de hand van deze dekking zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Drenthe). Het betreft hier bezittingen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld een spelcomputer of drumstel. Je bent al gauw oververzekerd: dikwijls heb jij ook een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Een-West

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade die je aan anderen toebrengt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en persoonlijk letsel. Voorbeelden zijn behang dat moet worden vervangen en smartengeld. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.350.000 tot wel €3.550.000. Doorgaans betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n verzekering sluit je af vanaf €3,05 (betaling gaat per maand). Mogelijk relevant: Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Een-West
Het product rechtsbijstand ondersteunt bij juridische aanvaringen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld pensioenen en conflict met de bank. Dan is het prettig dat je wordt geholpen waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden meerdere pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeer (denk aan schade of letsel in verkeer)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis zijn zeer wisselend (vanaf €24,95 tot en met €34,45 p/maand in mei 2024). Het bedrag komt tot stand door het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Een-West vergelijken? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering