Woonverzekering Breedenbroek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €7,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een verzekering hebt afgesloten. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Breedenbroek. Zo’n woonverzekering is een pakket van een opstal en inboedelverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Bekijk en vergelijk hier alle grote bedrijven zoals bijvoorbeeld Allsecur en Turien en Co die schade door bijvoorbeeld vandalisme, bliksem, inbraak, storm verzekeren.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Direct je polis online afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Breedenbroek juli 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld vandalisme, storm, inbraak, brand, water. Dit kan bijv. gaan om schade aan computers. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zo kunt verhuizen zonder iets stuk te maken. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen hebben dit risico wel afgedekt. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als afwasmachine of kleding? Bij veel verzekeraars kies je uit een aantal varianten: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Zoek jij een goede inboedelverzekering Breedenbroek? Begin direct met meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders kiezen voor een zogenaamd verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In het verzekeringspakket vind je regelmatig inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Steeds vaker zijn er mogelijkheden voor autoverzekering, ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, reisverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Generali en Univé verkopen soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Beverwijk verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

Één maandelijkse nota

Grip op de kosten

woonverzekering-breedenbroek


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Oude IJsselstreek? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert het huis tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn afgedekt. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bekende hypotheekverstrekkers stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten n.a.v. hagelschade of brandblussing. Bij een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

In huis roken of een oververhitte frituurpan? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Middels een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Brandschade aan roerende zaken kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Diefstal in Breedenbroek is altijd een risico. De takjesmethode of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De opgelopen schade n.a.v. inbraak wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: schade aan alle onroerende zaken handel je af via de opstal, en gestolen bezittingen gaan via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of bevroren leidingen. Typische schade is een kapotte vloer. In veel gevallen worden dergelijke kosten vergoed middels de woonverzekering (opstal of inboedel). Bestudeer de condities van de polis en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we te maken met een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met schade rondom het huis. Denk maar aan kapotte ruiten. Vaak betreft het schade aan het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert heb je te maken met een hoger eigen risico oplopend tot €450.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Breedenbroek
Direct een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw ideaalplaatje? Hieronder stuit je op bruikbare info. Verzeker à la minute jouw onderkomen in Breedenbroek gemakkelijk online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende opties als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet nu alle woonverzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Breedenbroek

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Onze adviseur: men mag deze woonverzekering in Breedenbroek complementeren met enkele nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Verderop vind jij handige info (of bekijk woonverzekering Aduard afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een dergelijke glasmodule is in een dergelijke situatie de moeite. Deze mogelijke verzekering staat garant bij situaties van schade aan glas / ramen. Tip: aquaria, spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Bekijk in de huurovereenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling verzekert bijna alle schades aan je huis en inboedel. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je uitbreiden met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn jouw spullen niet alleen binnenhuis veilig voor schade en diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Gelderland). Het betreft hier bezittingen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een fotocamera + een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk hebben jullie al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Breedenbroek

Via een aansprakelijkheidsverzekering regel je (financiële) schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. We hebben het hier vaak over schade aan eigendommen en letselschade. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto en ook kosten van een ziekenhuis. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is niet wettelijk verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten staan jou bij beginnend bij €1.050.000 tot ruim €4.500.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €2,80 p/maand. Ga verder naar HEMA.

Rechtsbijstandverzekering Breedenbroek
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij uiteenlopende geschillen. Je moet dan denken aan tuchtzaken en geschillen over een motorrijtuig. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit enkele modules.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met bedrijven)
 • Inkomen (bijv. als je werkgever failliet gaat)
 • Woonconflicten (bijv. conflict met de bank)
 • Verkeer-module (bijv. conflict met een schadehersteller)

De premies per maand variëren significant (vanaf circa €32,45 oplopend tot €31,15 per maand in juli 2024). De prijs komt tot stand door het type verzekering, het te verzekeren bedrag en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Breedenbroek online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering