Woonverzekering Noordwijkerhout Opstal- en inboedelverzekering, al voor €7,50 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Natuurlijk, jouw bezit is je heel wat waard. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het prettig dat je verzekerd bent. Aan de hand van deze website tref je de beste woonverzekering voor jouw woning in Noordwijkerhout. Het concept woonverzekering is een combinatie van een inboedel en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Check en vergelijk hier alle erkende verzekeraars als bijv. De Goudse en ZLM die schade door o.a. bliksem, storm, inbraak, water vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Je sluit de polis af bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Noordwijkerhout mei 2024

Op basis van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Voorbeelden zijn schade door onder andere storm, water, vandalisme, diefstal, brand. Je kunt dan denken aan een kapotte wasmachine. Met de term inboedel omschrijven we alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Zaken die vastzitten aan je huis verzeker je via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar de meeste gezinnen hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met kostbaarheden als vriezer of iPhone? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Zoek jij een goede inboedelverzekering Noordwijkerhout? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Vaak doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel consumenten nemen een handig verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als BLG wonen of SNS faciliteren soortgelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Nieuwe Wetering verzekeringspakket.

Betaalbaar

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noordwijkerhout


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Noordwijkerhout? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert het huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm en inbraak. Ook overige onroerende onderdelen als bijgebouwen zijn inclusief. Op basis daarvan zorg je voor lagere kosten als er iets gebeurt. De meeste hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Dankzij een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. Bij een all-risk polisis bijna alles afgedekt, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een defect strijkapparaat? Brand is altijd een risico. De kosten voor herstel zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. brandschade. Brandschade aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan huis dek je af met de opstalpolis.


Inbraak

Een inbraak in Noordwijkerhout kan ook jou gebeuren. Gaatjes boren of hengelen via brievenbus, het kan op zoveel manieren. Jouw schade naar aanleiding van een inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan jouw huis handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent regel je via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Storm en een gesprongen waterleiding. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Check jouw voorwaarden van de polis en bekijk welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Heel soms hebben we te maken met een flinke storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Je kunt denken aan ontbrekende dakpannen. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en loopt het via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade moet je rekening houden met een relatief hoog eigen risico tot wel €455.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordwijkerhout
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw woning? Hier ontdek je meer informatie. Verzeker meteen jouw huis in Noordwijkerhout zonder problemen online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende opties als rechtsbijstand
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (dit kan zijn vrijstaand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Noordwijkerhout

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Noordwijkerhout complementeren met diverse nuttige aanvullende polissen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Verderop doorzoek je handige details (of bezoek info over woonverzekering Luttelgeest afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is dan vaak interessant. Deze extra zekerheid betaalt uit om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Heb je een huurwoning? Doorzoek in de huurvoorwaarden of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Kies dan voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze aanvulling staat garant voor bijna alle schades. Dit betekend ook: schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel betaalt de verzekeraar alleen als het om een ongeluk gaat. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Je stoot iemands kunstwerk van tafel
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je gooit bier over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis afgedekt tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Zuid-Holland). Voorbeelden hiervan zijn spullen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een e-reader en gitaar. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: dikwijls heb jij ook een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Noordwijkerhout

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering regel je mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en letselschade. Je kunt denken aan een vlek op een meubel en ook kosten op medisch gebied. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf €950.000 tot zo’n €4.900.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €3,40 (per maand). Check ook REAAL Verzekeringen.

Rechtsbijstandverzekering Noordwijkerhout
Het product rechtsbijstand biedt juridische hulp bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over jouw functie en geschil met de overheid over woonsituatie. In dit soort gevallen wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er zijn grofweg 4 opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een reisbureau)
 • Module werk (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over huur)
 • Module verkeer (bijv. verhalen van schade)

De premies fluctueren behoorlijk (beginnend bij €31,80 t/m €29,85 per maand in mei 2024). Deze prijs komt tot stand door de modules, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Noordwijkerhout afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?