Woonverzekering Ried Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,15 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool vind je de goedkoopste of beste woonverzekering voor inwoners van Ried. De woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus in een klap jouw eigendommen en huis. Beschik je over een huurhuis? Een opstalverzekering is dan overbodig. Vergelijk meteen alle populaire aanbieders waaronder HEMA en Lancyr die schade door o.a. vandalisme, inbraak, brand, water afdekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • De beste pakketpolissen
 • Overstappen met 14 dagen bedenktijd
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Ried mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Schade die wordt gedekt is o.a. water, storm, brand, inbraak, diefstal. Denk bijvoorbeeld aan schade aan muziekinstrumenten. De definitie van inboedel is alle zaken die je met een verhuizing kunt oppakken en meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar veel Nederlanders hebben ‘m wel afgesloten. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als glaswerk of dassen? Er zijn in de basis 3 type polissen de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Ried? Start meteen de verzekeringsvergelijker. Meestal gaat dit hand in hand, in combinatie met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel Nederlanders kiezen voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een unieke pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en transparant. In een dergelijk verzekeringspakket tref je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, gezinsongevallenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz + London Verzekeringen verkopen aantrekkelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Pesse verzekeringspakket.

Voordelig

Mooie pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Adequate afhandeling

Eén factuur

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-ried


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Franekeradeel? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw koopwoning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals schuur zijn verzekerd. Op basis daarvan kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er flinke schade aan je huis ontstaat. Bijna alle hypotheek-leveranciers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) of brandblussing. In het geval van een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

In huis roken of brand in de schoorsteen? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. smeltschade. Schade van spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning verzeker je met de opstalverzekering.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Ried kan iedereen gebeuren. De Roemeense methode of openbreken openslaande deur, er zijn allerlei opties. De kostenpost ten gevolge van diefstal / inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: schade aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld met de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen lopen via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en Een defecte vaatwasmachine. Het gevolg kan zijn een kapotte koelkast. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw inboedel/opstalverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Schade door storm

Zo nu en dan hebben we in Nederland een fikse storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor een flinke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn missende dakpannen. Vaak gaat het om schade aan het huis zelf, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot om en nabij de €440.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Ried
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Op deze pagina bekijk je een aantal stappen. Verzeker vandaag nog de woning in Ried probleemloos online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende dekkingen als de all risk verzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn monumentaal pand). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Hoeveel verdien jij / je gezin?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Je ziet vervolgens alle mogelijkheden die in lijn zijn met jouw zoekopdracht. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Ried

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat er nog wat mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Ried completer maken met diverse handige aanvullende modules. Populaire mogelijkheden zijn de buitenhuisverzekering, glasverzekering en allrisk verzekering. Op deze pagina doorzoek je handige adviezen (ook interessant: woonverzekering Norg afsluiten).

Glasverzekering

Een populaire module is een speciale glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid verzekert om de gevallen van schade aan ramen (glas). Vergeet niet: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Doorzoek in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze is er voor vrijwel alle type schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Tevens is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Voorbeelden van situaties:

 • Je stoot iemands iPad van tafel
 • Jouw hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is uit te breiden met een buitenhuisdekking. Op die manier zijn je bezittingen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook als je op pad bent (ook buiten Friesland). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Je moet dan denken aan een mobiele telefoon en gitaar. Pas op voor oververzekeren: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Ried

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je bij anderen veroorzaakt. Vaak onderscheidt men materiële schade en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & geneesmiddelen. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze module keert uit bij schade die jij zelf gerealiseerd hebt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Je hoeft het niet persé af te sluiten, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze modules bieden een verzekerd bedrag vanaf €1.000.000 tot zo’n €4.900.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,15 per maand. Bekijk ook ANWB afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Ried
Het product rechtsbijstand biedt hulp en advies bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict over erfenis en conflict met de bank. Daarbij wordt het als prettig ervaren dat je support krijgt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Er bestaan een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen (bijv. tuchtzaken)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €24,80 t/m €29,20 per maand in mei 2024). De premie komt tot stand door de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Ried online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering