Woonverzekering Goor Een opstal- en/of inboedelverzekering al voor €5,10 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelfsprekend, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als er wat met jouw spullen of huis gebeurt, dan is het goed dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de vergelijkingstool vind je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Goor. Jouw woonverzekering is een term voor een opstal- en een inboedelverzekering. Meestal wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis, maar ook de spullen in huis. Woon je in een huurhuis? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Vergelijk hier online alle landelijke verzekeraars als bijv. Ditzo en Nederlanden van Nu die schade als gevolg van inbraak, water, bliksem, brand vergoeden.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Aanpassingen mogelijk binnen 2 weken
 • Binnen een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Goor april 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door brand, inbraak, storm, diefstal, water. Je kunt dan denken aan een kapotte laptop. Onder inboedel verstaan we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastzitten aan je huis lopen via de opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben dit risico wel afgedekt. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als oven of kinderwagen? Op dit gebied zijn er 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Goor? Start meteen met vandaag nog de vergelijkingstool. Vaak doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Nederlanders nemen een handig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een unieke pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket zitten vaak inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering. Verzekeringsbedrijven als Delta Lloyd en nowGo hebben veel ervaring met dergelijke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Froombosch verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

Centrale klantenservice

Online schade melden

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-goor


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Hof van Twente? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als bijgebouwen (groter dan 25m2) zijn inclusief. Met zo’n polis wordt je financieel ondersteund als je woning iets overkomt. De meeste hypotheekaanbieders verstrekken geen geld zonder deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten n.a.v. stormschade of roet. In het geval van een allrisk verzekering heb je de meest complete dekking, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn al snel erg hoog. Door middel van een brandverzekering dek je schade af door o.a. blusschade. Schade aan jouw spullen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Een inbraak in Goor is altijd een risico. Openwrikken of Lock picking, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis handel je af d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige regenval of Een lekkende vaatwasser. Je kunt last krijgen van een onbruikbare wasmachine. Normaal gesproken worden de kosten betaald met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Download de actuele polisvoorwaarden en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we in Nederland een flinke storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn behoorlijke kostenposten. Denk maar aan ontbrekende dakpannen. Meestal is het schade aan de buitenkant van het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €425.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Goor
Gemakkelijk een goede woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker direct de woning in Goor probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Kies voor koop- of huurwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (bijv. vrijstaande woning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je checkt meteen alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen. Bereken het goedkoopste verzekeringspakket in Goor

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in Goor completer maken met een paar nuttige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek je praktische info (of bekijk woonverzekering Doldersum afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan het overwegen waard. Deze mogelijke zekerheid betaalt uit bij gebroken glas. Vergeet niet: aquaria, spiegels en mobiele telefoons tellen niet mee. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de huurvoorwaarden of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze module betaalt uit bij bijna alle schades aan je huis en inboedel. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Logischerwijs gaat dit alleen op als het daadwerkelijk een ongelukje was. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • jouw hond bijt een bank kapot
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst een glas drinken over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis is uit te breiden met een speciale buitenhuisdekking. Op die manier zijn alle eigendommen niet alleen thuis gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Overijssel). Het betreft hier eigendommen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Bijvoorbeeld een smartphone en een rollator. Je bent al gauw oververzekerd: mogelijk bezit jij al een tablet verzekering of een doorlopende reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Goor

Met een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schades van producten en persoonlijk letsel. Je kunt denken aan kapotte apparatuur + het eigen risico van de andere partij. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.200.000 tot ruim €4.450.000. Meestal hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,85 (betaling per maand). Wellicht interessant: London Verzekeringen dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goor
Het product rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over erkenning van kinderen of conflicten over erfrecht. In dit soort gevallen is het prettig dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere opties.

 • Consument & wonen (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Module werk (bijv. geschil m.b.t. pensioen)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflict met de bank)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand schommelen enorm (vanaf €35,35 tot €35,40 per maand in april 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Goor afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering