Woonverzekering Froombosch Een opstal- en/of inboedelverzekering al vanaf €3,80 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Froombosch. Jouw woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je eenvoudig in een klap jouw eigendommen en huis. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals bijvoorbeeld Avéro Achmea en ING die schade veroorzaakt door inbraak, bliksem, brand, storm dekken.

 • Meest populaire verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Afsluiten met 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Froombosch juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld brand, vandalisme, diefstal, storm, inbraak. Dit kan bijv. gaan om kapotte meubels. De definitie van inboedel is alle eigendommen die zonder breek- of sloopwerk weggehaald kunnen worden. Zaken die echt vast aan jouw woning zitten kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als zonwering en audiovisuele apparatuur? Op dit gebied zijn er drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Froombosch? Open meteen de vergelijkingstool. Meestal doet men dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer consumenten kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel zijn er mogelijkheden voor ongevallenverzekering, brommerverzekering, motorverzekering, autoverzekering, reisverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + Verzekeruzelf.nl hanteren deze pakket verzekeringen. Check ook: Elsloo verzekeringspakket.

Voordelig

Extra pakketkorting

1 account, 1 aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-froombosch


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Slochteren? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw koopwoning tegen schade voortkomend uit brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een 2e woning zijn gedekt. Op basis daarvan kom je niet voor enorme kosten te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een extra uitgebreide dekking ben je verzekerd voor kostenposten veroorzaakt door aanrijding of aanvaring en poging tot inbraak. Meer zekerheid? Met een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of brandstichting? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Met een brandverzekering dek je schade af door o.a. brandschade. Schade als gevolg van brand aan jouw inboedel worden afgehandeld via de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Froombosch is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of hengelen, er zijn allerlei opties. Schade ten gevolge van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan het huis loopt middels de opstal, en ontvreemde zaken gaan via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Veel neerslag of een kapot waterbed. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare droger. Doorgaans wordt dit afgedekt door de woonverzekering (inboedel of opstal). Open de polisvoorwaarden om te zien wat er inbegrepen is.


Schade door storm

Zelden hebben we in Nederland een serieuze storm. We spreken van storm vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Je kunt denken aan een gescheurde muur. In veel gevallen resulteert het in schade aan jouw woning, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een hoog eigen risico oplopend tot €315.

Zonder problemen een goedkope woonverzekering afsluiten in Froombosch
Vandaag nog een goede woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw huis en wensen? Hieronder ontdek je meer informatie. Verzeker direct de woning in Froombosch eenvoudig online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende opties als rechtsbijstandverzekering
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (bijv. herenhuis). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Geef aan wat jouw inkomen is.
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Bijvoorbeeld Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die aansluiten op jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Froombosch

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat er nog wat mist. Goed nieuws: jij mag de woonverzekering in Froombosch aanvullen met enkele handige aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Hieronder tref je aanvullende details (of bezoek info over woonverzekering De Punt afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel glas in huis? Een dergelijke glasmodule is dan geen gek idee. Deze extra dekkingbetaalt uit bij situaties van schade aan glas / ramen. Belangrijk: aquaria, spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Check in je huurcontract of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering verzekert vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar jij zelf schuldig aan bent. Uiteraard is dit alleen zo als het daadwerkelijk een ongelukje was. Denk aan:

 • Een telefoon laten vallen
 • Jouw partner maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst bier over een meubel van de buurman

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn de kostbaarheden niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Groningen). Hierbij gaat het dan om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Je moet dan denken aan een tablet of sportuitrusting. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Froombosch

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor (financiële) schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan iemands gezondheid. Voorbeelden zijn krassen op de auto en ook ziekenhuiskosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld kinderen, logés en huisdieren. Je bent er niet toe verplicht, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen vergoeden bedragen van €1.400.000 tot wel €3.000.000. BIj de meeste verzekeraars is er ook geen sprake van eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is er al vanaf €3,60 p/maand. Ga verder naar Aon Direct polis.

Rechtsbijstandverzekering Froombosch
De rechtsbijstand biedt hulp en advies bij juridische problemen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld conflict met werkgever & conflict met aannemer. Daarbij kan het prettig zijn dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
 • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De maandelijkse premies schommelen nogal (startend vanaf €38,70 oplopend tot €32,05 p/maand in juni 2024). De premie bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Froombosch voor jou? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering