Woonverzekering Julianadorp Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,95 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Het is logisch, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Dankzij de vergelijkingstool ontdek je de beste woonverzekering voor jouw woning in Julianadorp. De woonverzekering is een combinatieverzekering van een opstal- en een inboedelverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Beschik je over een huurhuis? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars waaronder Bruns ten Brink en Zelf die schade veroorzaakt door water, bliksem, brand, vandalisme (grotendeels) verzekeren.

 • Alle bekende verzekeringen
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Moeiteloos en snel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Julianadorp mei 2024

Met een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Voorbeelden zijn schade door onder andere inbraak, brand, vandalisme, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een beschadigde vloer. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle spullen die niet vastgenageld zitten aan het huis. Bezittingen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is geen vereiste, echter ruim 80% van de huishoudens hebben ‘m wel afgesloten. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met eigendommen als mixer en Xbox? Er zijn in de basis drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wil jij een goede inboedelverzekering Julianadorp? Open direct onze vergelijker! In de regel gaat dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen nemen een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een dergelijk verzekeringspakket zitten doorgaans de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms kan je dit combineren met brommerverzekering, motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering. Verzekeringsbedrijven als ANWB en Klaverblad hanteren zulke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Hooglanderveen verzekeringspakket.

Lage premie

Extra pakketkorting

Eén aanspreekpunt

Snel geld op je rekening

Elke maand 1 overzicht

Grip op de kosten

woonverzekering-julianadorp


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Den Helder? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Daarbij neem je dus een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door brand, storm en inbraak. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als schuurtjes zijn inbegrepen. Met zo’n polis zorg je voor lagere kosten in het geval van een ongeluk. Veel van de hypotheek-bedrijven verplichten deze polis. Met behulp van een (extra) uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als aanrijding of aanvaring en diefstal. Dankzij een allrisk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Een brandende kaars of een smerige schoorsteen? Brand rondom de woning kan iedereen overkomen. De kostenposten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Brandschade aan spullen in huis worden afgehandeld via de inboedelpolis. Schade aan de woning door brand dek je af met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een diefstal in Julianadorp is altijd een risico. De Flippermethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen gaat via de opstal, en afgenomen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Hevige sneeuwval / een lekkende leiding. Je kunt dan denken aan schade als een vloer die hersteld moet worden. Normaliter wordt dit afgedekt met jouw woonverzekering (opstal of inboedel). Raadpleeg de actuele polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Sporadisch hebben we in Nederland een behoorlijke windstorm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. De consequentie kan zijn forse schade. Je kunt denken aan schade aan het dak. In veel gevallen heeft dat te maken met schade aan de buitenkant van het huis, en loopt het via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt geldt er vaak een relatief hoog eigen risico tot wel €405.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Julianadorp
Eenvoudig een geschikte woonverzekering afsluiten die past bij jouw situatie? Op deze pagina ontdek je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw huis in Julianadorp probleemloos online!

 1. Begin met de adresgegevens (postcode en huisnummer)
 2. Welke polissen wil je? Inboedel, opstal of woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende mogelijkheden als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Kies het type woning (bijvoorbeeld studio). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Julianadorp

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Handig: men mag deze woonverzekering in Julianadorp completer maken met diverse nuttige aanvullende verzekeringen. Veel gekozen opties zijn: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je praktische specificaties (of check details over woonverzekering Haler afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heeft jouw huis veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen vaak interessant. Deze mogelijke polis betaalt uit bij gebroken glas. Advies: spiegels en iPads zijn meestal niet afgedekt. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de huurovereenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis staat garant voor bijna alle schades. Dus ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Vanzelfsprekend gaat dit alleen op als het hier een ongelukje betreft. Bijvoorbeeld:

 • Een smartphone laten vallen
 • Jij maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit bier over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Holland). Voorbeelden hiervan zijn kostbaarheden die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Je moet dan denken aan een tablet & jouw golfspullen. Pas op voor oververzekeren: dikwijls heb je al een instrumentenverzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Julianadorp

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering ben je verzekerd voor schades die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Je kunt denken aan een kapotte telefoon of ziekenhuiskosten. Dit product is wel anders dan de WA-verzekering, die dekt schade in het verkeer. Wist je dat: de aansprakelijkheid dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze verzekeringen vergoeden bedragen vanaf €1.400.000 tot zo’n €3.900.000. Vaak hoef je geen eigen risico te betalen. Deze module sluit je af vanaf €3,40 per maand. Bekijk ook Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Julianadorp
De rechtsbijstand geeft hulp bij juridische aanvaringen. Denk aan geschil over ouderlijk gezag of geschil over de uitkering. Dan is het belangrijk dat iemand jou bijstaat zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit meerdere modules.

 • Consumentenzaken (bijv. geschil over een consumentenovereenkomst)
 • Inkomen & Werk (bijv. problemen op het werk)
 • Woon-module (bijv. geluidsoverlast)
 • Module verkeer (bijv. conflict met een autodealer)

De maandelijkse premies verschillen nogal (vanaf zo’n €37,45 t/m €35,75 p/maand in mei 2024). Het bedrag vindt zijn grondslag in de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Julianadorp online afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?