Woonverzekering Turien en Co

Een fijn en veilig gevoel in huis? Uiteraard, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het prettig dat je een goede verzekering hebt. Dankzij deze website achterhaal je de beste woonverzekering (met een lage premie) van Turien en Co. Jouw woonverzekering is een verzamelterm voor de opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Heb je een huurwoning? Dan heb je aan een inboedelverzekering voldoende. Check en vergelijk hier alle populaire partijen als Aon Direct en InShared die schade door o.a. water, brand, bliksem, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Binnen een paar minuten geregeld

Goedkope inboedelverzekering Turien en Co mei 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle roerende zaken in en om je huis. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door brand, water, storm, inbraak, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een gestolen laptop. Met de term inboedel omschrijven we alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die je niet zomaar kunt meenemen vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met eigendommen als zonwering en iPhone? We onderscheiden drie soorten: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Waar vind ik een een goedkope inboedelverzekering van Turien en Co? Gebruik hiervoor vandaag nog de woonverzekeringstool. Meestal doet men dit i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen kiezen voor een populair verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een speciale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een dergelijk verzekeringspakket zie je vaak de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms is dit alles te combineren met motorverzekering, reisverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering. Verzekeraars als EAG Assuradeuren + REAAL Verzekeringen bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Check ook: Reaal.

Voordelig

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Alles in 1 automatische incasso

Begrijpelijk

Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Een opstalverzekering – je kunt het ook tegenkomen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn verzekerd. Met zo’n polis wordt je niet belast met torenhoge rekeningen in het geval van schade. Veel hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Dankzij een (extra) uitgebreide polis sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door wateroverlast en ontploffing. Via een all-risk poliswordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.

Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of een schoorsteenbrand? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten zijn vaak enorm. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld roetschade. Schade van jouw eigendommen verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan huis kan je verzekeren met de opstalpolis.

Inbraak

Een huisinbraak kan iedereen gebeuren. Openwrikken of openbreken van deur of raam, het kan op zoveel manieren. De kostenpost door diefstal / inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan de woninghandel je af met de opstalverzekering, en ontvreemde zaken worden betaald via de inboedel.

Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Hevige regenval of Een kapotte vaatwasmachine. Een mogelijke schadepost is een kapotte vriezer. Gewoonlijk worden de kosten betaald door de inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de condities van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.

Stormschade

Sporadisch ondergaan wij een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het kan resulteren in schade rondom het huis. Een voorbeeld daarvan kan zijn lekkage. Veelal gaat het om schade aan de buitenkant van het huis, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico oplopend tot €530.

Zonder problemen een goedkope Turien en Co woonverzekering afsluiten
Wil jij een woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw huis en wensen? Hieronder vind je een aantal stappen. Verzeker direct de woning met Turien en Co probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Selecteer optioneel aanvullende modules als glasverzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Markeer jouw type woning (keuze uit opties als woonboerderij). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning betrouwbaar? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw wensen. Bepaal het goedkoopste verzekeringspakket van Turien en Co

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je nog niet tevreden bent. Handig: je kunt jouw Turien en Co woonverzekering completer maken met een aantal praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Op deze pagina lees je bruikbare informatie (of ga verder naar Goes, Oisterwijk en Zoeterwoude).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Heb je veel glas in huis? Een aanvullende glasdekking is dan vaak interessant. Deze mogelijke dekkingbetaalt uit bij gebroken glas. Voorwaarden: zaken als een aquarium of tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Woon jij in een huurhuis? Raadpleeg de huurovereenkomst of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Ga dan zeker voor een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze betaalt uit bij vrijwel alle type schades. Dit betekend ook: schade die voortkomt uit je eigen handelen. Logischerwijs is dit alleen van toepassing als het om een ongeluk gaat. Voorbeelden van situaties:

  • Een kunstwerk laten vallen
  • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
  • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis is uit te breiden met de buitenhuisdekking. Zodoende zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. Het gaat hier om spullen die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Denk aan een navigatieapparaat & een muziekinstrument. Let op oververzekering: mogelijkerwijs heb je al een instrumentenverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Turien en Co

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering regel je kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. We hebben het hier vaak over schade aan bezittingen en schade aan het lichaam. Onder andere kapotte apparatuur & ziekenvervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook die van bijvoorbeeld gezinsleden, een logé of de kat. Het is 100% vrijblijvend, maar is toch wel aan te raden. Dergelijke polissen staan jou bij vanaf zo’n €1.450.000 tot zo’n €2.950.000. Vaak betaal je zelfs geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €4,00 per maand. Bekijk ook Nederlanden van Nu.

Turien en Co Rechtsbijstandverzekering
De verzekering rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij juridische aanvaringen. Dit is relevant bij o.a. conflict met een webshop of geschillen over een motorrijtuig. In dat geval is het prettig dat je advies krijgt zonder dat je voor hoge kosten komt te staan. Jij hebt de keuze uit verschillende pakketten.

   • Consumenten-module(bijv. schade die iemand bij jou veroorzaakt)
   • Module werk (bijv. pensioenen)
   • Wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
   • Verkeersconflicten (bijv. conflict over reparatie auto)

De premies per maand zijn zeer wisselend (startend vanaf €32,80 t/m €32,00 per maand in mei 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het type verzekering, het verzekerde bedrag, en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Turien en Co online afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering