Woonverzekering Goes Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €3,75 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering voor bewoners van Goes. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je eenvoudig zowel jouw huis als inboedel. Heb je een huurwoning? Doorgaans is dan een inboedelverzekering genoeg. Vergelijk meteen alle bekende partijen zoals FBTO en Univé die schade als gevolg van storm, water, vandalisme, brand afdekken.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Vrijblijvend overstappen (binnen 2 weken)
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Goes mei 2024

Via een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld water, brand, diefstal, vandalisme, storm. Handig bijvoorbeeld in het geval van een defecte televisie. Met inboedel bedoelen we alle kostbaarheden die niet vastgenageld zitten aan het huis. Eigendommen die vastgenageld zitten aan je woning dek je af met een opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, echter veel huishoudens beschikken wel over deze verzekering. Wie is er nu niet zuinig op eigendommen als afzuigkap of speelgoed? Op dit gebied zijn er drie verschillende dekkingen categorieën: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Goes? Open meteen onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens gaan voor een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en gemakkelijk te begrijpen. In het verzekeringspakket zitten meestal de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens sluit je dit tezamen af met autoverzekering, brommerverzekering, rechtsbijstandverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering. Aanbieders als ABN AMRO + Reaal hanteren zulke pakket verzekeringen. Wellicht relevant: Frederiksoord verzekeringspakket.

Lage premie

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Alle premies op 1 factuur

Transparant en duidelijk

woonverzekering-goes


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Goes? Dan is dit je heel wat waard. Daarbij neem je dus een goede verzekering. Jouw opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert de woning tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een 2e woning zijn afgedekt. Met zo’n polis kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan als jouw woning iets overkomt. Veel hypotheekverstrekkers hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een zogenaamde uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij kosten bijvoorbeeld door water afkomstig uit een defect aquarium of waterbed en plundering. In het geval van een allrisk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Een verkeerd aangesloten apparaat of een omgevallen lamp? Brand is altijd een risico. Dergelijke kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Brandschade aan jouw inboedel dek je af met de inboedelpolis. Schade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak en diefstal

Diefstal in Goes is niet leuk, maar kan gebeuren. De gaatjesboormethode of de hengelmethode, je kunt het zo gek niet bedenken. Schade n.a.v. inbraak / diefstal wordt gedekt vanuit jouw woonverzekering: beschadigingen aan de woningwordt afgehandeld via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via het inboedel gedeelte.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval en lekkage van leidingsystemen. Een mogelijke schadepost is opbollend laminaat. Doorgaans wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal- of inboedelverzekering. Download de condities van de polis en achterhaal wat er inbegrepen is.


Stormschade

Sporadisch ondervinden we een serieuze storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het gevolg kan zijn forse schade. Bijvoorbeeld door een kapot dak. Vaak betreft het schade aan het huis zelf, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot wel €640.

Binnen een paar minuten een goedkope woonverzekering afsluiten in Goes
Vandaag nog een goedkope woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw eisen? Onderstaand tref je een handig stappenplan. Verzeker vandaag nog jouw huis in Goes gemakkelijk online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies optioneel aanvullende dekkingen als rechtsbijstandverzekering
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het type huis waarin je woont(bijvoorbeeld villa). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk en BORG
 9. Wat volgt is alle verzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Goes

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het is mogelijk dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Advies: jij mag jouw woonverzekering in Goes nog persoonlijker maken met additionele praktische aanvullende modules. Men kiest doorgaans voor: de all-risk inboedelverzekering, reisverzekering en de buitenshuisverzekering. Onderstaand spot je nuttige tips (of klik door naar: woonverzekering Doetinchem afsluiten).

Glasverzekering

Wat veel mensen afsluiten is een all-risk glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe modulestaat garant bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Opmerking: zaken als een aquarium of iPads worden niet meegenomen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je de allerbeste dekking? Overweeg dan zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis is er voor een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schade die voortkomt uit je eigen handelen. Uiteraard wordt er alleen betaald als het niet expres gebeurt. Bijvoorbeeld:

 • je zoontje schiet door de ruit bij de buren
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een kop koffie over het tapijt van een familielid

Buitenhuisdekking

De inboedelpolis kan je complementeren met de buitenhuisdekking. Op die manier zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). Voorbeelden hiervan zijn attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone en viool. Let op oververzekering: wellicht bezit jij al een telefoonverzekering of eigen reisverzekering met meeverzekerde bagage.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Goes

Aan de hand van een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de kosten van schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om schades van producten en schade aan personen. Voorbeelden zijn een vlek in de vloer en smartengeld. Verwar dit niet met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Let op: deze polis vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Je bent er niet toe verplicht, maar het is wel aan te raden. Polissen bieden een verzekerd bedrag van €1.050.000 tot zo’n €4.750.000. Doorgaans hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n verzekering is al af te sluiten vanaf €3,35 (per maand). Check ook Interpolis dekking.

Rechtsbijstandverzekering Goes
De module rechtsbijstand geeft ondersteuning bij uiteenlopende geschillen. Bijvoorbeeld bij conflict over jouw functie of de hypotheek. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou bijstaat zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er zijn meerdere mogelijkheden.

 • Consument (bijv. een webshop die niet levert)
 • Inkomensconflicten (bijv. arbeidsconflicten)
 • Woon-module (bijv. conflict bij aankoop huis)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een autodealer)

De premies fluctueren behoorlijk (vanaf €27,90 t/m €29,00 per maand in mei 2024). Het bedrag wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Goes online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering