Woonverzekering Interpolis

Wonen zonder stress? Vanzelf, jij gaat voorzichtig om met je spullen. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het wel zo fijn om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van de vergelijkingstool stap je over naar de goedkoopste of beste woonverzekering van Interpolis. Het concept woonverzekering is een samenvoeging van een opstal- en een inboedelverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering meegenomen. Via een pakketpolis verzeker je dus niet alleen de inboedel, maar ook jouw huis. Woon je in een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Vergelijk hier online alle erkende partijen zoals Centraal Beheer en Independer die schade door o.a. vandalisme, water, storm, brand verzekeren.

 • Alle grote partijen vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Direct je polis online afsluiten

Goedkope inboedelverzekering Interpolis mei 2024

Door middel van een inboedelverzekering verzeker je waardevolle spullen tegen schade. Dan kun je denken aan schade door bijv. storm, inbraak, vandalisme, water, diefstal. Dit kan bijv. gaan om een kapotte wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle eigendommen die “los” staan in jouw woning. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen vallen onder de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar veel mensen hebben wel zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als frituurpan en scheerapparaat? Bij veel verzekeraars kies je uit 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Zoek jij een goedkope inboedelverzekering van Interpolis? Gebruik hiervoor meteen onze vergelijker! Vaak gaat dit hand in hand, tegelijk met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel consumenten nemen een voordelig verzekeringspakket. Dit heet in de volksmond een pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In een verzekeringspakket vind je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel sluit je dit tezamen af met brommerverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, motorverzekering. Bedrijven zoals De Goudse + Klaverblad faciliteren dergelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Independer.

Lage premie

Hoge pakketkortingen

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Één maandelijkse nota

Transparant en duidelijk

Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Jouw woning verdient een goede verzekering. De opstalverzekering (sommige verzekeraars hebben het over een woonhuisverzekering) verzekert jouw woning tegen schade veroorzaakt door o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals een vakantiewoning zijn verzekerd. Op die manier zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheekverstrekkers willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schadeposten als hagelschade en schroeischade. Meer zekerheid? Met een allrisk polis wordt vrijwel elke schade vergoed, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.

Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of brandstichting? Brand in huis is altijd een risico. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Dankzij een brandverzekering dek je het risico van o.a. roetschade. Schade aan jouw inboedel kan je verzekeren met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.

Inbraak en diefstal

Een inbraak in jouw huis kan ook bij jou thuis gebeuren. Openwrikken of sloten hacken, er zijn allerlei mogelijkheden. Jouw schade ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstalverzekering, en afgenomen eigendommen regel je via het inboedel gedeelte.

Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekkend dag en een kapot aquarium. Je kunt dan denken aan schade als een onbruikbare koelkast. Doorgaans wordt dit afgedekt via de inboedel- of opstalverzekering. Download de condities van de polis en bekijk in hoeverre je verzekerd bent.

Stormschade

Een enkele keer ondervinden we een fikse storm. Er is pas storm bij windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte schoorsteen. In veel gevallen resulteert het in schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico oplopend tot €520.

À la minute een goedkope Interpolis woonverzekering afsluiten
Wil jij een geschikte woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je een aantal stappen. Verzeker jouw jouw onderkomen met Interpolis zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Zoek je een inboedel of opstalpolis? Of een woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als aansprakelijkheid
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Selecteer het soort woning (bijvoorbeeld 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning betrouwbaar? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle polissen die passen bij jouw eisenpakket. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket van Interpolis

Aanvullende woonverzekeringen mei 2024

Het kan zijn dat jij bepaalde risico’s extra wil dekken. Goed nieuws: je kunt jouw Interpolis woonverzekering nog persoonlijker maken met diverse praktische aanvullende polissen. Daarbij onderscheiden we: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Onderstaand spot je handige informatie (of ga verder naar Doesburg, Lelystad en Utrecht).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is in dat geval het overwegen waard. Deze additionele modulestaat je bij bij situaties van schade aan glas / ramen. Voorwaarden: spiegels, aquaria of tablets worden niet meegenomen. Beschik je over een huurwoning? Doorzoek in de meest recente overeenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de eigenaar hiervoor verantwoordelijk is.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Dan neem je zo’n all-risk woonverzekering. Deze polis betaalt uit bij een breed scale aan schades. Dat houdt in ook schade die voortkomt uit je eigen handelen. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

  • Je stoot in een winkel iets om
  • Jij maakt krassen op de auto van iemand anders
  • Je morst rode wijn over de bank van iemand

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelverzekering is aan te vullen met een handige buitenhuisdekking. Zo zijn de kostbaarheden niet alleen binnenhuis verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg. Het betreft hier spullen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Bijvoorbeeld filmapparatuur + sportuitrusting. Waak voor oververzekering: misschien heb je al een smartphone-verzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering van Interpolis

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: kapotte apparatuur of geneesmiddelen. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Handig: de aansprakelijkheid vergoed de schades die jezelf hebt gemaakt, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze producten staan jou bij vanaf zo’n €1.050.000 tot zo’n €2.850.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is beschikbaar vanaf €2,70 p/maand. Ga verder naar FBTO.

Interpolis Rechtsbijstandverzekering
De polis rechtsbijstand ondersteunt bij uiteenlopende geschillen. Denk aan reorganisatie & afgenomen rijbewijs. In dat geval is het erg fijn wanneer je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit allerlei opties.

   • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
   • Inkomen & Sociale voorzieningen (bijv. bijstandsuitkering)
   • Woonconflicten (bijv. geluidsoverlast)
   • Module verkeer (bijv. conflict met een automobilist)

De premies fluctueren behoorlijk (startend vanaf €24,20 tot en met €27,85 per maand in mei 2024). De premie wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en jouw gezinssamenstelling.

Woonpakketverzekering Interpolis online afsluiten? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering