Woonverzekering Lelystad Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €6,85 per maand

Wonen zonder stress? Het is logisch, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het wel zo fijn dat alles goed verzekerd is. Via deze website vind je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw huis in Lelystad. Een woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel + opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je dus jouw huis + jouw eigendommen. Huur je? Meestal heb je dan alleen een inboedelverzekering nodig. Check en vergelijk hier alle landelijke verzekeraars zoals Avéro Achmea en Nationale Nederlanden die schade zoals water, bliksem, vandalisme, storm afdekken.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Direct bij de verzekeraar afsluiten
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Lelystad juni 2024

Op basis van een inboedelverzekering zijn de spullen in je woning gedekt. Je bent gedekt tegen schade door bijvoorbeeld door vandalisme, brand, water, storm, inbraak. Je moet dan denken aan bijv. een beschadigde vloer. De definitie van inboedel is alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die aan het huis vastzitten behoren tot de opstalverzekering. Het is geen vereiste, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met spullen als vazen en badkameraccessoires? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Ben jij op zoek naar een een goede inboedelverzekering Lelystad? Gebruik hiervoor meteen de verzekeringsvergelijker. Vaak gaat dit hand in hand, i.c.m. een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel Nederlanders combineren de polissen en gaan voor een zogeheten verzekeringspakket. Vaak spreken we in dat geval over een speciale pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en een maandelijkse factuur. In het verzekeringspakket zitten bijna altijd de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Optioneel kan je dit combineren met doorlopende reisverzekering, huisdierenverzekering, rechtsbijstand, doorlopende annuleringsverzekering. Verzekeringsbedrijven als Allianz of Turien en Co hanteren eigen pakket verzekeringen. Ook interessant: Koudum verzekeringspakket.

Voordelig

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Adequate afhandeling

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-lelystad


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Lelystad? Dan wil je dat zo goed mogelijk beschermen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Zo’n opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade door bijvoorbeeld brand en storm. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw tuinhuisje zijn afgedekt. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Alle grote hypotheken hanteren het als een randvoorwaarde. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen schade als brand en omvallen van bomen. Meer zekerheid? Met een allrisk polis heb je de meest complete dekking, zelfs als de ontstane schade jouw eigen schuld is.


Brandverzekering

Een defecte wasdroger of een defecte magnetron? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Via een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. schroeischade. Schade als gevolg van brand aan spullen in huis kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan huis gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Lelystad kan ook bij jou thuis gebeuren. De Flippermethode of hengelen, er zijn allerlei mogelijkheden. Schade n.a.v. diefstal dek je af met een woonverzekering: braakschade aan het huis loopt d.m.v. de opstalpolis, en afgenomen eigendommen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Een lekke dakgoot en gesprongen leidingen. Typische schade is een ondergelopen kelder. Normaal gesproken wordt deze schade gedekt d.m.v. de opstal/inboedelverzekering. Raadpleeg de condities van de polis en achterhaal in hoeverre je verzekerd bent.


Schade door storm

Maar zelden hebben we te maken met een flinke storm. De definitie van storm is windkracht 7. Het gevolg kan zijn een flinke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. lekkage. In veel gevallen gaat het om schade aan jouw woning, en handel je dit af via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade werken verzekeraars met een behoorlijk eigen risico tot circa €415.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Lelystad
Zonder problemen een geschikte woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw ideaalplaatje? Hieronder tref je enkele handige tips. Verzeker jouw jouw huis in Lelystad gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Wat voor soort huis is het? (kies bijv. voor recreatiewoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het inkomen van jouw huishouden?
 8. Beschikt jouw woning over beveiliging? Denk aan het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle verzekeringen die passen bij jouw ideaalplaatje. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Lelystad

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Soms is het zo dat er nog wat mist. Goed om te weten: jij mag de woonverzekering in Lelystad aanvullen met een aantal handige aanvullende verzekeringen. Populaire mogelijkheden zijn de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Op deze pagina doorzoek jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering Hollum afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Heb je veel ramen? Een speciale glasverzekering is voor huizen als dezede moeite. Deze nieuwe polis is er bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Let op: spiegels, aquaria of iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Check in het ondertekende contract of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Denk dan eens na over een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze staat garant voor vrijwel alle type schades. Oftewel, ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Vanzelfsprekend is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Uw kind valt met de fiets tegen de auto van andere mensen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over het tapijt van de buurman

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis kan je uitbreiden met een erkende buitenhuisdekking. Op die manier zijn jouw spullen niet alleen in je woning veilig voor schade en diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Flevoland). Het gaat hier om attributen waarvan het logisch is dat je ze meeneement. Denk aan een mobiele telefoon en kleding. Pas op voor oververzekeren: mogelijk hebben jullie al een telefoonverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Lelystad

Met een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor mogelijke schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Het kan gaan om schade aan spullen en schade aan het lichaam. Je kunt denken aan een vlek op een meubel + kosten op medisch gebied. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is exclusief bedoeld voor de motor of auto. Let op: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook als dit gebeurt door gezinsleden, een logé of de kat. Het is niet wettelijk verplicht, maar het is wel aan te raden. Deze modules staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €950.000 tot zo’n €3.700.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid is al af te sluiten vanaf €4,00 (betaling per maand). Wellicht interessant: Avéro Achmea dekking.

Rechtsbijstandverzekering Lelystad
De rechtsbijstand biedt juridische hulp bij problemen op juridisch gebied. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld een product dat je gekocht hebt of geschil met de buren. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden meerdere opties.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met de gemeente)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Woon-module (bijv. conflict met verhuurder)
 • Verkeersconflicten (bijv. conflict met een automobilist)

De premies van de verzekeraars schommelen nogal (vanaf €34,40 tot en met €29,80 per maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Lelystad afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?