Woonverzekering Amen Een inboedel- en/of opstalverzekering, vanaf €3,85 per maand

Wonen zonder stress? Natuurlijk, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Wanneer er wat naars gebeurt, dan is het fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Dankzij de vergelijkingstool achterhaal je de meest betaalbare of beste woonverzekering voor jouw huis in Amen. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een inboedel en opstalverzekering. Niet zelden wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig de woning én jouw inboedel. Geen koopwoning maar een huurwoning? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Vergelijk hier online alle grote verzekeraars zoals bijvoorbeeld Aon Direct en nowGo die schade veroorzaakt door water, bliksem, storm, vandalisme dekken.

 • Populaire verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Extra voordelige pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Amen april 2024

Met een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Dan kun je denken aan schade door bijvoorbeeld door diefstal, brand, water, storm, inbraak. Handig bijvoorbeeld in het geval van beschadigingen aan het interieur. Met de term inboedel omschrijven we alle zaken die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die je niet zomaar kunt meenemen kan je verzekeren middels de opstalverzekering. Het is niet verplicht, maar de meeste gezinnen zijn in het bezit van zo’n polis. Iedereen gaat voorzichtig om met zaken als boeken en strijkbout? We onderscheiden 3 varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Amen? Begin direct met vandaag nog onze vergelijker! In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Het is populair: veel huishoudens nemen een populair verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en 1 overzichtelijke nota. In jouw verzekeringspakket tref je meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Soms sluit je dit tezamen af met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, motorverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals DAK + nowGo hebben veel ervaring met zulke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zwartewaal verzekeringspakket.

Goedkoop

Lucrative pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Schade snel afgehandeld

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-amen


Een opstalverzekering afsluiten

Ben je van woning gewisseld in Aa en Hunze? Dan is dit je heel wat waard. Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van o.a. brand, inbraak of storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de carport zijn inclusief. Via deze verzekering zul je veel financiële compensatie krijgen als jouw woning iets overkomt. De meeste hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Via een (extra) uitgebreide dekking ben je verzekerd voor schade als blikseminslag en ontploffing. Bij een allrisk opstalverzekering is bijna alles afgedekt, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Te maken met kortsluiting of spelen met vuur? Brand in huis kan iedereen overkomen. Dergelijke kosten zijn niet mals. Via een brandverzekering dek je schade af door o.a. gevolgschade. Schade aan spullen in huis lopen via de inboedelverzekering. Schade aan de woning door brand gaat via de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Amen kan iedereen gebeuren. De gaatjesboormethode of openbreken van deur of raam, er zijn allerlei opties. De opgelopen schade naar aanleiding van diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af via de opstal, de spullen die je kwijt bent worden betaald via de inboedel.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Lekkage aan de dakgoot of een lekkende leiding. Het gevolg kan zijn een onbruikbare vriezer. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt via de opstal- of inboedelverzekering. Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden en check welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan hebben we te maken met een hevige storm. De definitie van storm is windkracht 7. Zo’n windvlaag kan zorgen voor behoorlijke kostenposten. Bijvoorbeeld door ontbrekende dakpannen. Doorgaans betreft het schade aan het huis, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Wanneer je het bedrag terugvraagt werken verzekeraars met een relatief hoog eigen risico tot circa €445.

Snel een goedkope woonverzekering afsluiten in Amen
Zonder problemen een goede woonverzekering afsluiten die aansluit bij jouw wensen? Op deze pagina tref je enkele handige tips. Verzeker à la minute jouw woning in Amen zonder problemen online!

 1. Je begint met het invullen van postcode en huisnummer
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als rechtsbijstand
 4. Met hoeveel mensen woon je in huis?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (dit kan zijn hoekwoning). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijvoorbeeld het politiekeurmerk
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die matchen met jouw ideaalplaatje. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Amen

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je een specifieke dekking mist. Goed nieuws: je kunt jouw woonverzekering in Amen nog persoonlijker maken met diverse interessante aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna doorzoek jij bruikbare specificaties (of check details over woonverzekering Westmaas afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is een extra glasverzekering. Het glas in de woning is doorgaan niet standaard verzekerd. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Zo’n extra glas polis is voor huizen als dezeaan te raden. Deze nieuwe polis verzekert bij bijvoorbeeld gebroken ruiten. Voorwaarden: spiegels en tablets zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Doorzoek in het ondertekende contract of het afsluiten van een glasverzekering nodig is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle schades. Dus ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Natuurlijk is dit alleen zo als het niet expres gebeurt. Denk aan:

 • Een Macbook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn alle eigendommen niet alleen in huis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Drenthe). Voorbeelden hiervan zijn eigendommen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Bijvoorbeeld een mobiele telefoon of jouw golfspullen. Kijk uit dat je niet oververzekerd raakt: mogelijk heb je al een ipad-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Amen

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor kosten van schade die je (per ongeluk) bij iemand veroorzaakt. Vaak onderscheidt men schades van producten en schade aan personen. Denk dan aan vlekken op kleding en ambulancevervoer. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die dekt schade in het verkeer. Handig: deze module betaalt niet alleen uit bij schade door jou, maar ook schade aangericht door jouw partner of de kinderen. Het is niet verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Dergelijke polissen bieden een verzekerd bedrag beginnend bij €1.350.000 tot zo’n €3.700.000. Meestal betaal je zelfs geen eigen risico. Een aansprakelijkheidsverzekering is al af te sluiten vanaf €2,65 per maand. Bekijk ook Turien en Co.

Rechtsbijstandverzekering Amen
De module rechtsbijstand ondersteunt bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. arbeidsconflicten of geluidsoverlast. Dan is het erg fijn wanneer je advies krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. conflict met een ziekenhuis)
 • Inkomen & Werk (bijv. conflict met het UWV)
 • Woonconflicten (bijv. bouw- en verbouwgeschillen)
 • Verkeer (bijv. geschillen over een motorrijtuig)

De premies van de verzekeraars zijn zeer wisselend (beginnend bij €31,35 tot en met €28,90 per maand in april 2024). De premie hangt af van het pakket dat je kiest, het te verzekeren bedrag en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Amen online afsluiten? Vergelijk en vind de goedkoopste pakketverzekering