Woonverzekering Zwartewaal Een inboedel- en/of opstalverzekering, al voor €4,90 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Vanzelf, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan ben je blij om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van onze vergelijker stap je over naar een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor bewoners van Zwartewaal. Zo’n woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel- en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Via een pakketpolis verzeker je dus met 1 polis zowel het huis als je spullen. Geen koopwoning maar een huurwoning? De opstalverzekering kan je dan vaak achterwege laten. Vergelijk hier online alle populaire maatschappijen zoals Centraal Beheer en SNS die schade zoals storm, water, brand, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Wettelijke 14 dagen bedenktijd
 • Supersnel overstappen

Inboedelverzekering vergelijken in Zwartewaal juni 2024

Aan de hand van een inboedelverzekering ben je gedekt voor schade aan je spullen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. water, brand, inbraak, storm, diefstal. Je kunt dan denken aan schade aan apparatuur. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zou meenemen als je gaat verhuizen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar veel Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Wie is er nu niet zuinig op kostbaarheden als vazen en koffers? Bij veel verzekeraars kies je uit drie soorten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering Zwartewaal? Start à la minute’de verzekeringsvergelijker. Meer en meer gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet te verwarren met WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Opvallend veel huishoudens nemen een overzichtelijk verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een totale pakketpolis. De tarieven zijn gunstig door pakketkorting en transparant. In een verzekeringspakket tref je regelmatig de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Eventueel is dit alles te combineren met motorverzekering, ongevallenverzekering, brommerverzekering, reisverzekering, autoverzekering. Bedrijven zoals Ditzo of SNS hanteren aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Zandhuizen verzekeringspakket.

Goedkoop

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Één maandelijkse nota

Begrijpelijk

woonverzekering-zwartewaal


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Brielle? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door bijvoorbeeld brand en storm. Let op: ook de onroerende goederen zoals de garage zijn afgedekt. Mede hiervoor zorg je voor lagere kosten als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheekverstrekkers verplichten deze polis. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) sta je niet voor vervelende verrassingen bij kosten n.a.v. schade door storm of poging tot inbraak. Bij een allrisk opstalverzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kaarsen laten branden of een defect strijkapparaat? Brand in de woning is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Door middel van een brandverzekering ben je goed verzekerd voor o.a. gevolgschade. Schade als gevolg van brand aan jouw eigendommen kan je verzekeren met de inboedelpolis. Brandschade aan onroerende zaken dek je af met de opstalpolis.


Inbraak / Diefstal

Een inbraak in Zwartewaal is altijd een risico. Inbreken via een bovenlicht of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt ten gevolge van diefstal / inbraak blijft minimaal dankzij de woonverzekering: schade door inbraak aan jouw woning regel je d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen handel je af via jouw inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan ontstaan door bijvoorbeeld Een defecte wasmachine of Een defecte vaatwasmachine. Je kunt dan denken aan schade als een kapotte wasmachine. Meestal worden dergelijke kosten vergoed door de opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de condities van de polis en ontdek welke kostenposten gedekt zijn.


Stormschade

Zo nu en dan ondergaan wij een fikse storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Een voorbeeld daarvan kan zijn schade aan het dak. Doorgaans resulteert het in schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert geldt er vaak een relatief hoog eigen risico oplopend tot €260.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in Zwartewaal
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die matcht met jouw woning? Hier stuit je op meer informatie. Verzeker à la minute het huis in Zwartewaal probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wil je een inboedel, opstal of een woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als een all risk polis
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is het een huurwoning of koopwoning?
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als 2-onder-1-kap). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Borg certificaat.
 9. Je ziet nu alle polissen die aansluiten op jouw eisenpakket. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Zwartewaal

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Er komen wel eens situaties voor dat je een specifieke dekking mist. Advies: men mag deze woonverzekering in Zwartewaal complementeren met meerdere praktische aanvullende modules. In de basis zijn er 3: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna check jij bruikbare informatie (of ga verder naar woonverzekering Wapse afsluiten).

Glasverzekering

Waar steeds meer Nederlanders voor kiezen is een extra glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor huizen als dezeaan te raden. Deze mogelijke zekerheid verzekert bij gebroken glas. Advies: zaken als een aquarium of iPhones tellen niet mee. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in de huurovereenkomst of je zelf een reisverzekering moet afsluiten, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je nooit voor verrassingen komen te staan? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor bijna alle denkbare schades. Dat houdt in ook schades waar jij zelf schuldig aan bent. Natuurlijk is dit alleen van toepassing als het hier een ongelukje betreft. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een vaas laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas rode wijn over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je aankopen niet alleen binnenhuis gedekt voor inbraak en schades, maar ook als ze ergens anders zijn (ook buiten Zuid-Holland). Hierbij gaat het dan om kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Hier gaat het bijv. om een filmcamera en sieraden. Pas op voor oververzekeren: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Zwartewaal

Via een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Er zijn 2 soorten schades: schade aan bezittingen en schade aan personen. Hierbij kan jij denken aan: een deuk in de auto & fysiotherapie. Het is iets anders dan een WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: deze verzekering verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, tevens ook indien dit is veroorzaakt door gezinsleden, een logé of de kat. Je bent er niet toe verplicht, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, beginnend bij €1.350.000 tot €4.000.000. In de regel hoef je geen eigen risico te betalen. Een aansprakelijkheidsverzekering heb je al vanaf €3,20 p/maand. Ga verder naar Polis Direct afsluiten.

Rechtsbijstandverzekering Zwartewaal
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij uiteenlopende geschillen. Dit kan van pas komen bij bijvoorbeeld geschil over een consumentenovereenkomst & geschillen over een motorrijtuig. Dan wordt het als prettig ervaren dat je advies krijgt zonder dat dit meteen een klap geld kost. Er bestaan grofweg 4 mogelijkheden.

 • Consument (bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. conflict over arbeidsvoorwaarden)
 • Wonen (bijv. bij aankoop van een huis)
 • Module verkeer (bijv. conflict over reparatie auto)

De maandelijkse premies schommelen enorm (vanaf zo’n €38,70 oplopend tot €30,50 per maand in juni 2024). De prijs komt tot stand door het pakket dat je kiest, het bedrag dat je wilt afdekken en het aantal personen.

Woonpakketverzekering Zwartewaal afsluiten? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?