Woonverzekering Sevenum Jouw woning en/of inboedel verzekeringen al voor €6,60 per maand

Wonen zonder je druk te maken? Vanzelfsprekend, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Mocht er toch iets gebeuren, dan is het goed dat je een goede verzekering hebt. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker ontdek je de beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Sevenum. Een woonverzekering is een combinatieverzekering van een inboedel en opstalverzekering. Meestal wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering erbij afgesloten. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus de woning én jouw inboedel. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Vergelijk hier online alle populaire verzekeraars zoals Allsecur en Univé die schade door bijvoorbeeld brand, bliksem, storm, water dekken.

 • Vergelijk de bekendste verzekeraars
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • De beste pakketpolissen
 • Standaard 14 dagen bedenktijd
 • Binnen 5 minuten afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in Sevenum april 2024

Door het afsluiten van een inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld inbraak, storm, diefstal, brand, water. Je moet dan denken aan bijv. een stukke wasmachine. Onder inboedel verstaan we alle bezittingen die “los” staan in jouw woning. Zaken die die daadwerkelijk “vast” zitten verzeker je via de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders hebben de inboedel wel verzekerd. Immers, jij gaat toch ook zuinig om met inboedel zoals potten en keukentafel? Er zijn in de basis een aantal varianten: uitgebreid, extra uitgebreid en de all risk inboedelverzekering. Wil jij een goede inboedelverzekering Sevenum? Start meteen met direct de woonverzekeringstool. In veel gevallen doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (niet hetzelfde als WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer gezinnen geven de voorkeur aan een handig verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en transparant. In jouw verzekeringspakket tref je meestal inboedel-, opstal-, en aansprakelijkheidsverzekering. Soms is dit alles te combineren met brommerverzekering, ongevallenverzekering, motorverzekering, autoverzekering, rechtsbijstandverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals Ditzo of Zelf bieden de optie tot aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: s-Heer Abtskerke verzekeringspakket.

Laagste prijs

Interessante pakketkorting

1 overzichtelijke polis

Uitstekende online service

Alles in 1 automatische incasso

Wel zo overzichtelijk

woonverzekering-sevenum


Een opstalverzekering afsluiten

De hypotheek rond voor een nieuw huis in Horst aan de Maas? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Jouw woning verdient een goede verzekering. Jouw opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert het huis tegen schade als gevolg van brand, storm, water, diefstal. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw een volière zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor vervelende financiële verrassingen te staan in het geval van een ongeluk. Bijna alle hypotheek-bedrijven willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking ben je gedekt tegen schade als brand en omvallen van bomen. Via een allrisk polis is bijna alles verzekerd, zelfs als je zelf aansprakelijk bent.


Brandverzekering

Brand tijdens het koken of een oververhitte frituurpan? Brand in huis kan zomaar voorkomen. De kostenposten zijn vaak enorm. Dankzij een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. gevolgschade. Schade van jouw eigendommen dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Een inbraak in Sevenum kan ook jou gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. Jouw schade vanwege inbraak / diefstal blijft minimaal dankzij de woonverzekering: braakschade aan jouw huis gaat via de opstalverzekering, en ontvreemde bezittingen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige regenval en gesprongen leidingen. Je kunt last krijgen van behang dat vervangen moet worden. Gewoonlijk wordt deze schade gedekt met jouw woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de laatste polisvoorwaarden om te zien wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Maar zelden hebben we te maken met een hevige storm. Dit geldt vanaf windkracht 7. Het gevolg kan zijn schade rondom het huis. Denk maar aan missende dakpannen. Doorgaans resulteert het in schade aan het dak of muren, en krijg je het vergoed via de woonhuisverzekering. Bij schade door storm werken verzekeraars met een hoog eigen risico die oploopt tot €350.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Sevenum
Moeiteloos een woonverzekering afsluiten die in lijn is met jouw situatie? Hierna vind je enkele handige tips. Verzeker meteen het huis in Sevenum probleemloos online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Markeer eventueel aanvullende verzekeringen als glasverzekering
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Selecteer het soort woning (dit kan zijn recreatiewoning). Kies ook de oppervlakte van de woning.
 7. Kies het maandelijkse inkomen van het gezin.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Borg certificaat.
 9. Je checkt meteen alle woonverzekeringen die rijmen met jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Sevenum

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het is mogelijk dat je een specifieke dekking mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Sevenum nog persoonlijker maken met een aantal belangrijke aanvullende modules. Veel gekozen opties zijn: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Hierna bekijk jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Oudega afsluiten).

Glasverzekering

Een vaak afgesloten extra dekking is de glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Heb je veel ramen? Een aanvullende glasdekking is voor zulke huizen aan te raden. Deze nieuwe polis staat garant bij gebroken glas. Opmerking: spiegels en iPhones zijn in de regel niet inbegrepen. Is de verzekering voor een huurhuis? Check in het ondertekende contract of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze module staat garant voor vrijwel alle type schades. Hierop heb je ook recht bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Wel geldt dit alleen als het om een ongeluk gaat. Scenario’s wanneer je gebruik maakt van de all-in module:

 • Een telefoon laten vallen
 • De hond maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je morst een glas cola over de bank van een familielid

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een erkende buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen in je woning verzekerd tegen schade of diefstal, maar ook op vakantie of onderweg (ook buiten Limburg). Het gaat hier om eigendommen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Onder andere een filmcamera en sportuitrusting. Pas op voor oververzekeren: wellicht bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Waar vind ik een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Sevenum

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en schade aan het lichaam. Hierbij kan jij denken aan: een barst in het scherm + smartengeld. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die heb je juist voor jouw auto of motor. Wist je dat: deze module verzekert niet alleen schade die jij zelf aanricht, maar ook die van bijvoorbeeld jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is toch wel aan te raden. Deze modules verzekeren een bedrag vanaf zo’n €1.050.000 oplopend tot €2.650.000. BIj de meeste verzekeraars hoef je geen eigen risico te betalen. Zo’n polis sluit je af vanaf €3,75 (per maand). Check ook Verzekeruzelf.nl polis.

Rechtsbijstandverzekering Sevenum
De verzekering rechtsbijstand geeft ondersteuning bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict over adoptie & conflicten over huur. Dan is het erg fijn wanneer je wordt geholpen zonder dat dit meteen een klap geld kost. Wij onderscheiden een aantal verschillende mogelijkheden.

 • Consumentenzaken (bijv. aankopen die niet geleverd zijn)
 • Inkomen & Werk (bijv. salarisaanpassing)
 • Woonconflicten (bijv. conflict over wonen)
 • Verkeer-module (bijv. als je iets overkomt in het verkeer)

De premies variëren significant (vanaf zo’n €38,10 t/m €24,00 per maand in april 2024). Deze prijs wordt gebaseerd op het pakket dat je kiest, het verzekerde bedrag, en grootte van het huishouden.

Woonpakketverzekering Sevenum voor jou? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?