Woonverzekering Thorn Opstal- en inboedelverzekering, al voor €6,60 per maand

Een fijn en veilig gevoel in huis? Natuurlijk, jij bent zuinig op jouw eigendommen. Op het moment dat er iets voorvalt, dan is het wel zo fijn dat je een goede verzekering hebt. Dankzij onze vergelijker ontdek je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor inwoners van Thorn. De woonverzekering is een term voor een opstal en inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Dankzij een pakketpolis verzeker je dus jouw woning, maar ook al jouw bezittingen. Beschik je over een huurhuis? In de regel is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle bekende aanbieders als bijv. HEMA en InShared die schade door bijvoorbeeld inbraak, vandalisme, storm, bliksem afdekken.

 • Goede verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • De beste pakketpolissen
 • Altijd 2 weken bedenktijd
 • In een paar minuten geregeld

Inboedelverzekering vergelijken in Thorn juli 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jouw kostbaarheden. Voorbeelden zijn schade door bijvoorbeeld door vandalisme, water, storm, inbraak, diefstal. Handig bijvoorbeeld in het geval van een kapotte koelkast. Met inboedel bedoelen we alle spullen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Spullen die die vast zitten en je niet zomaar kunt verhuizen dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, maar veel mensen hebben ‘m wel afgesloten. Jij bent toch ook gehecht aan spullen als kristal en pantalons? Er zijn in de basis 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Overstappen naar een goede inboedelverzekering Thorn? Begin direct met meteen de vergelijker van woonverzekeringen. In de regel gaat dit hand in hand, samen met een aansprakelijkheidsverzekering (iets anders dan WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Steeds meer consumenten geven de voorkeur aan een goedkoop verzekeringspakket. Dan hebben we het over een unieke pakketpolis. Dit is vaak voordelig (pakketkorting) en je hebt een aanspreekpunt. In zo’n verzekeringspakket vind je bijna altijd de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Tevens kan je dit combineren met rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, ongevallenverzekering, autoverzekering. Verzekeraars als ABN AMRO of London Verzekeringen werken met deze pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Sterksel verzekeringspakket.

Laagste prijs

Extra pakketkorting

Korte lijnen met service

Online schade melden

Eén factuur

Grip op de kosten

woonverzekering-thorn


Een opstalverzekering afsluiten

Heb je een huis gekocht in Maasgouw? Dan is dit je heel wat waard. Hierbij hoort een goede verzekering. Een opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw woning tegen schade als gevolg van bijvoorbeeld brand en storm. Wat veel mensen niet weten: ook je overige onroerende goederen als schuurtjes zijn verzekerd. Mede hiervoor zul je veel financiële compensatie krijgen in het geval van schade. De meeste hypotheekaanbieders hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een uitgebreide dekking (of extra) ben je verzekerd voor kosten bijvoorbeeld door hagelschade en vandalisme. Meer zekerheid? Met een allrisk verzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Binnen roken of vlam in de pan? Een kleine of grote brand kan iedereen overkomen. De kosten lopen al gauw in de tienduizenden euro’s. Met een brandverzekering kom je niet voor hoge kosten te staan bij bijv. blikseminslag. Schade als gevolg van brand aan jouw bezittingen verzeker je met een inboedelverzekering. Brandschade aan onroerende zaken kan je verzekeren met de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Diefstal in Thorn is niet leuk, maar kan gebeuren. De afbreekmethode of een deur forceren, je kunt het zo gek niet bedenken. De schade die je oploopt vanwege inbraak kan je beperken met een woonverzekering: schade door inbraak aan het huis en bijgebouwen wordt afgehandeld d.m.v. de opstalpolis, en gestolen eigendommen worden betaald via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan je overkomen door bijvoorbeeld Lekkage aan het dak of het stukvriezen van waterleidingbuizen. Typische schade is een kapotte droger. Meestal worden de kosten betaald middels de opstal- of inboedelverzekering. Bestudeer de actuele polisvoorwaarden en ontdek in hoeverre je verzekerd bent.


Stormschade

Heel soms hebben we in Nederland een flinke storm. De voorwaarde hiervoor is windkracht 7. Het kan resulteren in aanzienlijke schade. Hierbij kan het gaan om o.a. ontbrekende dakpannen. Doorgaans gaat het om schade aan het huis zelf, en kan je schade claimen via de woonhuisverzekering. In het geval van stormschade kan er sprake zijn van een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €435.

À la minute een goedkope woonverzekering afsluiten in Thorn
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die rijmt met jouw wensen? Hier tref je bruikbare info. Verzeker vandaag nog het huis in Thorn eenvoudig online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Markeer optioneel aanvullende verzekeringen als aansprakelijkheid
 4. Hoe groot is jouw huishouden?
 5. Maak een keuze uit de huur- of koopwoning
 6. Wat voor soort huis is het? (keuze uit opties als vrijstaande woning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Een optie kan zijn Politiekeurmerk en BORG
 9. Je checkt meteen alle woonhuisverzekeringen die in lijn zijn met jouw wensen. Check dan het goedkoopste verzekeringspakket in Thorn

Aanvullende woonverzekeringen juli 2024

Het kan zijn dat er nog wat mist. Tip: jij mag jouw woonverzekering in Thorn uitbreiden met diverse handige aanvullende polissen. Men kiest doorgaans voor: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand tref jij bruikbare tips (of klik door naar: woonverzekering s-Heer Arendskerke afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een all-risk glasverzekering. Vaak is glas niet in het basispakket inbegrepen. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een extra verzekering voor het glas is dan geen gek idee. Deze mogelijke polis staat je bij in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: aquaria, spiegels en iPhones tellen niet mee. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg de meest recente overeenkomst of een nieuwe glasverzekering nodig is, of dat dit is inbegrepen in de huurprijs.

All Risk woonverzekering

Wens jij het beste van het beste? Dan neem je de all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert bijna alle denkbare schades. Dit betekend ook: schades van eigen hand. Uiteraard geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot in een winkel iets om
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je morst frisdrank over het tapijt van iemand

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering mag je aanvullen met een handige buitenhuisdekking. Via deze module zijn je bezittingen niet alleen thuis verzekerd tegen schade en/of diefstal, maar ook als je ergens anders bent (ook buiten Limburg). Het betreft hier bezittingen die je regelmatig buitenshuis bij je hebt. Denk aan een smartphone of een gehoorapparaat. Let op oververzekering: dikwijls heb je al een smartphone-verzekering of reisverzekering met bagagedekking.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Thorn

Dankzij een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de schades die je bij anderen veroorzaakt. Dit betreft schade aan bezittingen en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: een onbruikbare bank & medische kosten. Hier gaat het wel om wat anders dan WA-verzekeringen, die is specifiek voor een auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, maar ook schade aangericht door kinderen, logés en huisdieren. Het is 100% vrijblijvend, maar vrijwel iedereen heeft zo’n polis. Dergelijke polissen staan garant voor een flink bedrag, vanaf €950.000 tot zo’n €4.800.000. Meestal geldt er geen eigen risico. Deze module is al af te sluiten vanaf €2,90 (per maand). Check ook Lancyr pakket.

Rechtsbijstandverzekering Thorn
De module rechtsbijstand verstrekt advies en hulp bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Denk aan medische fout of geschil over de uitkering. In dat geval is het belangrijk dat iemand jou bijstaat waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Jij hebt de keuze uit verschillende varianten.

 • Consumentenzaken (bijv. een product dat je gekocht hebt)
 • Inkomen & Werk (bijv. bijstandsuitkering)
 • Woon-module (bijv. bij een slecht uitgevoerde verbouwing)
 • Verkeersconflicten (bijv. verkeersongeluk)

De maandelijkse premies lopen sterk uiteen (startend vanaf €30,75 oplopend tot €25,45 p/maand in juli 2024). Het tarief bepalen verzekeraars op basis van de grootte van het pakket, het verzekerde bedrag, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Thorn afsluiten? Vind de goedkoopste pakketverzekering