Woonverzekering s-Heer Arendskerke Inboedel- en opstalverzekeringen, al voor €8,65 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Uiteraard, jouw eigendommen en huis, daar ben je zuinig op. Mocht er toch iets ernstigs gebeuren, dan is het goed om een verzekering te hebben. Door gebruik te maken van deze pagina tref je de beste woonverzekering (met een lage premie) voor jouw huis in s-Heer Arendskerke. De woonverzekering is een combinatie van een inboedel- en opstalverzekering. Vaak wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket gestopt. Via een pakketpolis verzeker je moeiteloos in een keer jouw woning en inboedel. Woon je in een huurhuis? De inboedelverzekering is dan (vaak) afdoende. Bekijk en vergelijk hier alle erkende aanbieders als bijv. DAK en Independer die schade door o.a. bliksem, water, inbraak, vandalisme dekken.

 • Veel gekozen verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten doe je bij de verzekeraar
 • Inclusief pakketpolissen
 • Altijd 14 dagen bedenktijd
 • Vlot en gemakkelijk afsluiten

Inboedelverzekering vergelijken in s-Heer Arendskerke juni 2024

Middels de inboedelverzekering kan je jouw waardevolle bezittingen verzekeren. Je bent gedekt tegen schade door onder andere storm, vandalisme, inbraak, water, brand. Je moet dan denken aan bijv. schade aan sieraden. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle bezittingen die je zonder iets te breken kunt meenemen. Zaken die vastgenageld zitten aan je woning vallen onder de opstalverzekering. Het is geen wettelijke verplichting, maar meer dan 90% van de Nederlanders beschikken wel over deze verzekering. Jij hecht toch ook waarde aan kostbaarheden als aardewerk en (elektrische) dekens? Op dit gebied zijn er drie smaken: de standaard, extra of meest uitgebreide (all risk) inboedelverzekering. Overstappen naar een goede inboedelverzekering s-Heer Arendskerke? Begin direct met à la minute’onze vergelijker! Meestal doe je dit samen met een aansprakelijkheidsverzekering (let op: dit is iets anders dan een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal gezinnen combineren de polissen en gaan voor een populair verzekeringspakket. We spreken ook over een pakketpolis. Aantrekkelijk geprijsd door de pakketkorting en je hebt een aanspreekpunt. In jouw verzekeringspakket zitten vaak de opstal (niet voor huurwoningen), inboedel en aansprakelijkheid. Steeds vaker is dit alles te combineren met motorverzekering, rechtsbijstandverzekering, reisverzekering, brommerverzekering, autoverzekering. Verzekeringsmaatschappijen zoals ANWB of Independer hebben veel ervaring met aantrekkelijke pakket verzekeringen. Bekijk ook: Rha verzekeringspakket.

Betaalbaar

Interessante pakketkorting

Korte lijnen met service

Adequate afhandeling

Duidelijkheid in maandkosten

Begrijpelijk

woonverzekering-s-heer-arendskerke


Een opstalverzekering afsluiten

Een nieuwe woning in Goes? Dan ben je hier natuurlijk trots op! Dat verdient dan ook een passende verzekering. Een dergelijke opstalverzekering – ook wel woonhuisverzekering genoemd – verzekert jouw eigen huis tegen schade veroorzaakt door brand, storm, water, diefstal. Ook overige onroerende onderdelen als een vakantiewoning zijn gedekt. Met zo’n polis zul je veel financiële compensatie krijgen als er flinke schade aan je huis ontstaat. Veel hypotheek-leveranciers hanteren het als een randvoorwaarde. Door middel van een (extra) uitgebreide dekking kom je niet in de problemen bij schadeposten als windstormen (vanaf windracht 7) en poging tot inbraak. Dankzij een allrisk opstalverzekering is bijna alles verzekerd, zelfs als je de schade zelf maakt.


Brandverzekering

Kortsluiting of een gevallen strijkbout? Brand in huis kan ook jou gebeuren. De kosten zijn niet mals. Dankzij een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld gevolgschade. Schade van jouw bezittingen dek je af met de inboedelpolis. Brandschade aan huis worden afgehandeld via de opstal.


Inbraak

Diefstal in s-Heer Arendskerke is altijd een risico. Gaatjes boren of de hengelmethode, er zijn allerlei opties. Jouw schade naar aanleiding van diefstal / inbraak dek je af met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning gaat d.m.v. de opstalpolis, en ontvreemde spullen gaan via de inboedel.


Waterschade

Waterschade is erg vervelend. Het kan komen door Een defecte wasmachine / een lek waterbed. Typische schade is een opbollende vloer. Normaliter worden dergelijke kosten vergoed met jouw opstal/inboedelverzekering. Bestudeer de voorwaarden van de polis en check wat er wel en niet bij hoort.


Stormschade

Soms ondervinden we een hevige storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn behoorlijke kostenposten. Je kunt denken aan missende dakpannen. Veelal resulteert het in schade aan het dak of muren, en loopt het via de woonhuisverzekering. Wanneer je stormschade declareert kan er sprake zijn van een verhoogd eigen risico tot om en nabij de €475.

In 9 stappen een goedkope woonverzekering afsluiten in s-Heer Arendskerke
Binnen een paar minuten een goede woonverzekering afsluiten die past bij jouw wensen? Hieronder bekijk je een aantal stappen. Verzeker direct jouw woning in s-Heer Arendskerke moeiteloos online!

 1. Voer als eerst jouw woonplaats in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Selecteer eventueel aanvullende dekkingen als aansprakelijkheid
 4. Kies jouw gezinssamenstelling
 5. Heb je een eigen woning of huur je?
 6. Kies het type woning (bijv. appartement). Selecteer ook de oppervlakte (m2).
 7. Wat is het maandelijks netto inkomen
 8. Is jouw woning beveiligd? Bijv. Politiekeurmerk veilig wonen.
 9. Je ziet nu alle verzekeringen die rijmen met jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in s-Heer Arendskerke

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Regelmatig wil het geval zo zijn dat je een specifieke dekking mist. Handig: jij mag de woonverzekering in s-Heer Arendskerke nog persoonlijker maken met meerdere belangrijke aanvullende verzekeringen. Je kunt denken aan: de all-risk woonverzekering, glasverzekering en buitenhuisdekking. Onderstaand doorzoek je handige specificaties (of check details over woonverzekering Oostdijk afsluiten).

Glasverzekering

Veel polissen bevatten ook een extra glasverzekering. Glas is meestal niet standaard meeverzekerd. Beschik jij over veel glas in de woning? Een extra verzekering voor het glas is dan het overwegen waard. Deze additionele verzekering staat je bij om de gevallen van schade aan ramen (glas). Tip: aquaria, spiegels en smartphones zijn meestal niet afgedekt. Gaat het om een woning die je huurt? Check in je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat deze risico’s al zijn afgedekt.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Dan ga je voor de all-risk woonverzekering. Deze verzekering betaalt uit bij bijna alle denkbare schades. Oftewel, ook schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Tevens wordt er alleen betaald als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Uw hond bijt in het been van de postbezorger
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van iemand anders
 • Je morst een glas drinken over een meubel van iemand

Buitenhuisdekking

Zo’n inboedelverzekering kan je nog completer maken met een speciale buitenhuisdekking. Zodoende zijn je bezittingen niet alleen als je thuis bent veilig voor schade en diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Zeeland). We spreken hier van kostbaarheden die ook geregeld buiten het huis gebruikt worden. Onder andere een iPad en gitaar. Je bent al gauw oververzekerd: wellicht heb jij ook een instrumentenverzekering of uitgebreide reisverzekering.

Online een goedkope aansprakelijkheidsverzekering vinden in s-Heer Arendskerke

Met een aansprakelijkheidsverzekering dek jij de mogelijke schade die je per ongeluk aan iemands bezittingen hebt veroorzaakt. Er zijn 2 soorten schades: schades van producten en persoonlijk letsel. Hierbij kan jij denken aan: een kapotte tablet of medische kosten. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, deze sluit je af voor de auto of motor. Wist je dat: de aansprakelijkheidsverzekering betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw partner of de kinderen. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze verzekeringen staan garant voor een flink bedrag, vanaf zo’n €1.550.000 tot wel €2.950.000. In de regel geldt er geen eigen risico. Zo’n polis is al af te sluiten vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: FBTO pakket.

Rechtsbijstandverzekering s-Heer Arendskerke
De verzekering rechtsbijstand biedt support bij juridische problemen. Dit is relevant bij o.a. schade die iemand bij jou veroorzaakt of huur- en verhuurgeschillen. In dat geval kan het prettig zijn dat iemand jou helpt waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Wij onderscheiden allerlei varianten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomen (bijv. conflict over jouw functie)
 • Woon-module (bijv. geschillen met de buren)
 • Verkeersconflicten (bijv. geschil met een verzekeraar)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis schommelen nogal (beginnend bij €25,70 tot wel €27,20 p/maand in juni 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van het type verzekering, het bedrag dat je wilt afdekken en het type huishouden.

Woonpakketverzekering s-Heer Arendskerke vergelijken? Stap over naar de goedkoopste pakketverzekering