Woonverzekering Rha Opstal- en inboedelverzekering, vanaf €7,90 per maand

Met een gerust gevoel wonen? Vanzelf, jouw bezit is je heel wat waard. Als je iets vervelends overkomt, dan ben je blij dat alles goed verzekerd is. Dankzij de verzekeringsvergelijker ontdek je een voordelige of gewoon de beste woonverzekering voor jouw woning in Rha. Het concept woonverzekering is een verzamelnaam van een inboedel- en opstalverzekering. In veel gevallen wordt ook de aansprakelijkheidsverzekering in het pakket meegenomen. Aan de hand van een pakketpolis verzeker je eenvoudig jouw huis + jouw eigendommen. Woon je in een huurhuis? Een opstalverzekering is dan genoeg. Check en vergelijk hier alle landelijke bedrijven als bijv. Delta Lloyd en Reaal die schade door bijvoorbeeld inbraak, brand, vandalisme, bliksem (grotendeels) verzekeren.

 • Alle grote verzekeraars vergelijken
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Recht op 2 weken bedenktijd
 • Jouw woning snel verzekerd

Inboedelverzekering vergelijken in Rha juni 2024

Middels de inboedelverzekering verzeker je alle spullen in je huis. Wat voor schade? Nou bijvoorbeeld door brand, inbraak, storm, water, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een gestolen computer. Met inboedel bedoelen we alle zaken die “los” staan in jouw woning. Kostbaarheden die echt vast aan jouw woning zitten dek je af met een opstalverzekering. Je bent nergens toe verplicht, echter ruim 80% van de huishoudens hebben de inboedel wel verzekerd. Jij bent toch ook gehecht aan inboedel zoals broodrooster of servies? Er zijn in de basis drie smaken: all risk, extra uitgebreid of “standaard”. Waar vind ik een een goede inboedelverzekering Rha? Begin direct met vandaag nog de vergelijker van woonverzekeringen. Meestal gaat dit hand in hand, in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Een groeiend aantal consumenten kiezen voor een goedkoop verzekeringspakket. Het hierbij om bijvoorbeeld een speciale pakketpolis. Het is goedkoop (pakketkorting) en simpel af te sluiten. In een verzekeringspakket zitten meestal de aansprakelijkheidsverzekering + opstal en inboedel. Tevens is dit alles te combineren met ongevallenverzekering, rechtsbijstandverzekering, autoverzekering, reisverzekering, brommerverzekering. Verzekeringsbedrijven als Centraal Beheer + London Verzekeringen hanteren zulke pakket verzekeringen. Check ook: Papenvoort verzekeringspakket.

Voordelig

Hoge pakketkortingen

Centrale klantenservice

Online schade melden

Duidelijkheid in maandkosten

Transparant en duidelijk

woonverzekering-rha


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Bronckhorst? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hierbij hoort een goede verzekering. De opstalverzekering (ook bekend als woonhuisverzekering) verzekert jouw eigen huis tegen schade voortkomend uit o.a. brand, inbraak of storm. Goed om te weten: ook aanvullende onroerende zaken als een volière zijn afgedekt. Via deze verzekering kom je niet voor onaangename verrassingen te staan als er iets gebeurt. Bijna alle hypotheekaanbieders stellen zo’n polis verplicht. Met behulp van een (extra) uitgebreide polis ben je gedekt tegen kosten bijvoorbeeld door stormschade en smeltschade. Dankzij een all-risk verzekering wordt vrijwel elke schade vergoed, ook als je zelf de schade veroorzaakt.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasmachine of een oververhitte elektrische deken? Een kleine of grote brand is altijd een risico. De kosten voor herstel lopen al snel hoog op. Middels een brandverzekering dek je het risico van o.a. smeltschade. Schade aan spullen in huis dek je af met de inboedelpolis. Schade aan de woning kan je verzekeren met de opstalpolis.


Inbraakverzekering

Een inbraak in Rha kan ook jou overkomen. De Bulgaarse methode of een cilinder uittrekken, dieven zijn zeer vindingrijk. Schade ten gevolge van inbraak kan je verzekeren met een woonverzekering: beschadigingen aan jouw woning handel je af via de opstal, en ontvreemde spullen handel je af via de inboedelpolis.


Waterschade

Waterschade kan allerlei redenen hebben, bijv. Veel neerslag / een kapotte leiding. Typische schade is een onbruikbare vriezer. In veel gevallen wordt dit afgedekt met jouw inboedel- of opstalverzekering. Bestudeer de polisvoorwaarden en ontdek wat er wel/niet afgedekt is.


Stormschade

Incidenteel ondergaan wij een serieuze storm. Er is pas storm bij windkracht 7. De consequentie kan zijn hevige schade. Bijvoorbeeld door een kapot zonnescherm. Meestal betreft het schade aan de buitenkant van het huis, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een behoorlijk eigen risico tot om en nabij de €410.

Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten in Rha
Gemakkelijk een goedkope woonverzekering afsluiten die past bij jouw woning? Hier vind je een aantal stappen. Verzeker meteen jouw onderkomen in Rha gemakkelijk online!

 1. Vul jouw postcode + huisnummer in
 2. Wil je een compleet woonpakket, of enkel inboedel of opstal?
 3. Kies eventueel aanvullende mogelijkheden als aansprakelijkheid
 4. Kies grootte van het gezin
 5. Nu moet je kiezen voor een koop- of huurwoning
 6. Markeer jouw type woning (dit kan zijn twee-onder-een-kapwoning). Geef ook aan om hoeveel M2 oppervlakte het gaat.
 7. Vul jouw inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Je ziet nu alle mogelijkheden die passen bij jouw zoekopdracht. Selecteer het goedkoopste verzekeringspakket in Rha

Aanvullende woonverzekeringen juni 2024

Het is mogelijk dat bepaalde zaken niet goed afgedekt zijn. Adviezen: men mag deze woonverzekering in Rha complementeren met enkele interessante aanvullende verzekeringen. In de basis zijn er 3: de glasverzekering, all-risk woonverzekering en buitenhuisdekking. Hieronder doorzoek je handige specificaties (of check details over woonverzekering Noordhoek afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een goede glasverzekering. Meestal zit glas niet in het standaardpakket. Beschik jij over veel glas in de woning? Een speciale glasverzekering is voor zulke huizen geen gek idee. Deze unieke zekerheid staat je bij bij gebroken glas. Opmerking: zaken als een aquarium of mobiele telefoons worden niet meegenomen. Woon jij in een huurhuis? Bekijk in de meest recente overeenkomst of het nemen van zo’n glasverzekering relevant is, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het complete plaatje? Overweeg dan een all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Dat geldt dus ook bij schades waar je zelf verantwoordelijk voor bent. Logischerwijs geldt dit alleen als iets per ongeluk gebeurt. Denk aan:

 • Je stoot iemands telefoon van tafel
 • Jouw kind maakt krassen op de auto van de buurman
 • Je gooit een kop koffie over de bank van de buurvrouw

Buitenhuisdekking

Jouw inboedelpolis biedt nog meer dekking met een speciale buitenhuisdekking. Zo zijn alle eigendommen niet alleen in je woning gedekt voor inbraak en schades, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Gelderland). Het gaat hier om attributen die bedoeld zijn om buitenshuis te gebruiken. Hier gaat het bijv. om een smartphone en een gehoorapparaat. Let op oververzekering: wellicht heb je al een instrumentenverzekering of een speciale bagagedekking bij je reisverzekering.

Vind een goedkope aansprakelijkheidsverzekering in Rha

Via een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jezelf voor mogelijke schade bij anderen waar jij aansprakelijk voor bent. Dit betreft schade aan bezittingen en letselschade. Onder andere een vlek op een meubel + ziekenhuisverblijf. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die heb je juist voor jouw auto of motor. Tip: deze verzekering dekt niet alleen schade die jij zelf veroorzaakt, echter ook als dit te wijten is aan de kids of jouw hond. Het is 100% vrijblijvend, maar zo’n 99% van de Nederlanders is wel verzekerd. Deze verzekeringen vergoeden bedragen van €1.300.000 tot wel €4.800.000. In de regel is er ook geen sprake van eigen risico. Zo’n polis heb je al vanaf €3,70 per maand. Bekijk ook Unigarant.

Rechtsbijstandverzekering Rha
De rechtsbijstand geeft juridische bijstand bij problemen op juridisch gebied. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden of conflict met de buren. Hierbij wordt het als prettig ervaren dat je wordt ondersteund waarvoor je niet direct een rekening krijgt. Je kunt kiezen uit een aantal verschillende pakketten.

 • Consumenten-module(bijv. conflicten consumentenaankopen)
 • Inkomensconflicten (bijv. bij ontslag)
 • Conflicten m.b.t. wonen (bijv. conflicten over erfrecht)
 • Verkeer (bijv. terugvorderen van schade)

De premies per maand verschillen nogal (vanaf zo’n €31,55 oplopend tot €26,85 per maand in juni 2024). De prijs hangt af van de gekozen dekking, het geldbedrag dat je verzekert, en het type huishouden.

Woonpakketverzekering Rha vergelijken? Direct een goedkope pakketverzekering kiezen?