Woonverzekering Noordhoek Jouw woning en/of inboedel verzekeringen vanaf €4,50 per maand

Wonen met een veilig gevoel? Het is logisch, jouw woning en spullen zijn voor jou belangrijk. Als je iets vervelends overkomt, dan is het wel zo fijn dat je een verzekering hebt afgesloten. Aan de hand van de verzekeringsvergelijker vind je de goedkoopste of beste woonverzekering die je kunt afsluiten in Noordhoek. Een woonverzekering is een populaire benaming voor een opstal + inboedelverzekering. Vaak wordt tevens de aansprakelijkheidsverzekering in zo’n pakketverzekering afgesloten. Met zo’n pakketpolis verzeker je eenvoudig met 1 polis zowel het huis als je spullen. Heb je een huurwoning? Dan is een opstalverzekering niet nodig. Check en vergelijk hier alle populaire verzekeraars als bijv. Huis In Eén Verzekeringen en Univé die schade zoals water, inbraak, bliksem, vandalisme vergoeden.

 • Vergelijk de grote verzekeraars
 • Afsluiten rechtstreeks bij aanbieder
 • Interessante pakketpolissen
 • Annuleren binnen 14 dagen (optie)
 • Snel online afgehandeld

Inboedelverzekering vergelijken in Noordhoek april 2024

Op basis van een inboedelverzekering verzeker je jezelf tegen schade aan of diefstal van eigendommen. Je bent gedekt tegen schade door o.a. diefstal, water, storm, inbraak, vandalisme. Dit kan bijv. gaan om een kapotte TV. Het begrip inboedel betekent eigenlijk alle kostbaarheden die je zonder iets te breken kunt meenemen. Kostbaarheden die je niet zomaar kunt meenemen behoren tot de opstalverzekering. Je hoeft het niet per se af te sluiten, maar de meeste gezinnen beschikken wel over deze verzekering. Iedereen gaat voorzichtig om met kostbaarheden als tafelbestek of sjaals? In de regel kan je kiezen uit 3 type polissen uitgebreid, extra uitgebreid en meest uitgebreid (all risk). Wat is nu een een goede inboedelverzekering Noordhoek? Gebruik hiervoor meteen de woonverzekeringstool. In de regel doet men dit in een keer met een aansprakelijkheidsverzekering (soms verward met een WA).

Opstal Inboedel All-Risk Voordeel Beoordeling Premie Berekenen
fbto-verzekering Eén complete Woonhuisverzekering!
unive-verzekering Altijd pakketkorting
ohra-verzekering Direct Schade Herstel service
Beste service
aegon-verzekering 24/7 praktische hulp
nationale-nederlanden-verzekering Tot wel 20% pakketkorting mogelijk.
Overige verzekeringsmaatschappijen
inshared-verzekering Zonnepanelen meeverzekerd
centraal-beheer-verzekering Herstel of schadebedrag uitkering
ditzo-verzekering Zelf eigen risico bepalen
hema-verzekering Eenvoudig online afsluiten

Verzekeringspakket voor extra voordeel
Meer en meer Hollanders nemen een zogeheten verzekeringspakket. Dan hebben we het over een totale pakketpolis. De kosten zijn lager (door pakketkorting) en gemakkelijk te begrijpen. In jouw verzekeringspakket zie je regelmatig de inboedel, opstal (voor koopwoningen) en aansprakelijkheidsverzekering. Tevens zijn er mogelijkheden voor motorverzekering, autoverzekering, ongevallenverzekering, reisverzekering, rechtsbijstandverzekering. Aanbieders als Centraal Beheer + Turien en Co bieden de optie tot soortgelijke pakket verzekeringen. Mogelijk interessant: Nieuw-Vossemeer verzekeringspakket.

Laagste prijs

Hoge pakketkortingen

Eén aanspreekpunt

Online schade melden

1 maandelijkse rekening

Transparant en duidelijk

woonverzekering-noordhoek


Een opstalverzekering afsluiten

Heb jij een ander huis aangekocht in Moerdijk? Dan pas je natuurlijk goed op je spullen. Hiervoor kun je een goede verzekering afsluiten. Een dergelijke opstalverzekering – die we ook kennen als woonhuisverzekering – verzekert de woning tegen schade die hun oorsprong vindt in brand, storm en inbraak. Maar ook andere onroerende goederen zoals jouw schuur zijn inclusief. Hierdoor kom je niet voor onaangename verrassingen te staan in het geval van schade. Alle grote hypotheken willen dat je aantoont dat je een opstalverzekering hebt. Dankzij een extra uitgebreide dekking kom je niet voor hoge kosten te staan bij schadeposten als hagelschade of plundering. Bij een all-risk verzekering krijg je zo’n beetje elke schade vergoed, zelfs als je er zelf verantwoordelijk voor bent.


Brandverzekering

Kortsluiting bij de wasdroger of een schoorsteenbrand? Brand in de woning is altijd een risico. Dergelijke kosten zijn niet mals. Met een brandverzekering ben je ingedekt voor bijvoorbeeld doorbranden van apparatuur. Brandschade aan spullen in huis verzeker je met een inboedelverzekering. Schade aan de woning gaat via de opstalpolis.


Diefstal en inbraak

Een inbraak in Noordhoek kan ook jou gebeuren. De gaatjesboormethode of een cilinder afbreken, je kunt het zo gek niet bedenken. De opgelopen schade door inbraak / diefstal kan je verzekeren met een woonverzekering: schade na inbraak aan het huis en bijgebouwen handel je af middels de opstal, en ontvreemde spullen gaan via de inboedelverzekering.


Waterschade

Waterschade kan allerlei oorzaken hebben, bijv. Hevige sneeuwval of het stukvriezen van CV-buizen. Het gevolg kan zijn defecte apparatuur. In de regel worden de kosten betaald via de woonverzekering (inboedel of opstal). Raadpleeg de voorwaarden van de polis en achterhaal wat er wel/niet afgedekt is.


Schade door storm

Sporadisch ondergaan wij een serieuze storm. De definitie van storm is windkracht 7. Je kunt te maken krijgen met aanzienlijke schade. Bijvoorbeeld door een kapotte regengoot. Doorgaans betreft het schade aan het dak of muren, en kan je aanspraak maken op de woonhuisverzekering. Zodra je stormschade claimt heb je te maken met een relatief hoog eigen risico tot circa €625.

Direct een goedkope woonverzekering afsluiten in Noordhoek
Snel een betaalbare woonverzekering afsluiten die past bij jouw huis en wensen? Onderstaand ontdek je meer informatie. Verzeker meteen het huis in Noordhoek zonder problemen online!

 1. Als eerste vul je de postcode + huisnummer in
 2. Wens je een losse inboedel- of opstalverzekering, of volledig woonpakket?
 3. Kies eventueel aanvullende modules als de all risk verzekering
 4. Heb je een partner en/of kinderen?
 5. Is jouw huis een huur- of koophuis?
 6. Kies het type woning (keuze uit opties als hoekwoning). Vul ook de oppervlakte in m2 in.
 7. Vul het maandelijkse netto inkomen in.
 8. Is jouw woning beveiligd? Dit kan zijn het politiekeurmerk
 9. Wat volgt is alle mogelijkheden die passen bij jouw wensen. Kies het goedkoopste verzekeringspakket in Noordhoek

Aanvullende woonverzekeringen april 2024

Het kan zijn dat je nog niet tevreden bent. Adviezen: je kunt jouw woonverzekering in Noordhoek completer maken met meerdere handige aanvullende modules. Je kunt denken aan: de glasverzekering, buitenhuisdekking en all-risk module. Verderop vind jij nuttige informatie (of ga verder naar woonverzekering Luddeweer afsluiten).

Glasverzekering

Veel huishoudens kiezen voor een all-risk glasverzekering. Glas zit namelijk niet in het woonpakket. Is er veel glas te vinden in jouw huis? Een aanvullende glasdekking is in een dergelijke situatie vaak interessant. Deze mogelijke moduleverzekert in het geval je van schade aan de glazen. Goed om te weten: spiegels en smartphones zijn in de regel niet inbegrepen. Beschik je over een huurwoning? Raadpleeg je huurcontract of jij een eigen glasverzekering moet regelen, of dat de verhuurder dit heeft geregeld.

All Risk woonverzekering

Wil je het gewoon meteen goed doen? Ga dan zeker voor zo’n all-risk woonverzekering. Deze extra keuze verzekert een breed scale aan schades. Oftewel, ook schade die jezelf veroorzaakt. Uiteraard is dit alleen van toepassing als het niet expres gebeurt. Wanneer je gebruik kunt maken van deze polis:

 • Een notebook laten vallen
 • Een gezinslid maakt krassen op de auto van de buurvrouw
 • Je gooit een glas drinken over de bank van de buurman

Buitenhuisdekking

De inboedelverzekering is aan te vullen met de buitenhuisdekking. Handig, want zo zijn de kostbaarheden niet alleen als je thuis bent afgedekt tegen schade of diefstal, maar bijvoorbeeld ook onderweg (ook buiten Noord-Brabant). We spreken hier van kostbaarheden die jij ook buitenshuis bij je draagt of meeneemt. Je moet dan denken aan een iPad en drumstel. Let op oververzekering: dikwijls bezit jij al een tablet verzekering of uitgebreide reisverzekering.

Een goedkope aansprakelijkheidsverzekering Noordhoek

Op basis van een aansprakelijkheidsverzekering verzeker je jouw gezin voor schade die je bij anderen veroorzaakt. Het kan gaan om materiële schade en schade aan iemands gezondheid. Hierbij kan jij denken aan: krassen op de auto + geneeskundige zorg. Je moet dit niet verwarren met de WA-verzekering, die is specifiek voor een auto of motor. Goed om te weten: de aansprakelijkheid betaalt niet alleen uit bij schade door jou, echter ook als dit te wijten is aan jouw echtgenoot, kinderen of huisdier. Je bent er niet toe verplicht, maar is absoluut geen overbodige luxe. Deze producten vergoeden bedragen variërend van €1.100.000 tot ruim €3.750.000. Bij veel aanbieders geldt er geen eigen risico. Een verzekering voor aansprakelijkheid sluit je af vanaf €2,50 (betaling per maand). Wellicht interessant: Nationale Nederlanden.

Rechtsbijstandverzekering Noordhoek
De rechtsbijstand biedt support bij bijvoorbeeld fiscale geschillen. Dit is relevant bij o.a. conflict over arbeidsvoorwaarden & geschillen met de buren. Hierbij is het prettig dat je support krijgt zonder dat je direct een hoge rekening krijgt. Je kunt kiezen uit meerdere mogelijkheden.

 • Consumenten-module(bijv. erfrechtgeschillen)
 • Inkomen (bijv. bij ontslag)
 • Module Wonen (bijv. conflict met verhuurder)
 • Module verkeer (bijv. afgenomen rijbewijs)

De premies van zo’n rechtsbijstandpolis fluctueren behoorlijk (vanaf circa €34,90 tot en met €29,90 p/maand in april 2024). De prijs bepalen verzekeraars op basis van de gekozen dekking, het bedrag dat je wilt afdekken en de omvang van jouw gezin.

Woonpakketverzekering Noordhoek online afsluiten? De goedkoopste pakketverzekering afsluiten?